Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Joviq emërohet nënkryetar i FFK-së People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Joviq emërohet nënkryetar i FFK-së People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Joviq emërohet nënkryetar i FFK-së

Shko poshtë

Joviq emërohet nënkryetar i FFK-së Empty Joviq emërohet nënkryetar i FFK-së

Mesazh nga Li12i-GG ARMY Fri 26 Feb 2010 - 1:34

Joviq emërohet nënkryetar i FFK-së 2mrtlax

Prishtinë, 25 shkurt - Serbi Predrag Joviq është emëruar nënkryetar i Federatës së Futbollit të Kosovës. Emërimin e tij e bëri të enjten Komiteti Ekzekutiv i FFK-së, është bërë e ditur përmes një njoftimi. Kjo federatë ka gjithsej tre nënkryetarë: një të zgjedhur nga Kuvendi, një të emëruar nga kryetari i FFK-së dhe një të emëruar nga Komiteti Ekzekutiv.
Komiteti Ekzekutiv në mbledhjen e së enjtes ka konstatuar se përgatitjet për fillim të stinorit pranveror janë duke u zhvilluar sipas parashikimeve.
"KE-ja u zotua që në stinorin pranveror nuk do të lejojë çfarëdo prishjeje dhe shkelje të rregulloreve e akteve normative të FFK-së", thuhet në njoftim.
Në mbledhje u formua edhe Këshilli Organizativ për mbajtjen e turneut "Adem Jashari" që përbëhet nga Agim Ademi, Bekim Haxhiu e Adem Çollakaj. Ky turne do të mbahet në futboll të vogël, ndërsa në vitet e kaluara është mbajtur në futboll të madh. Sipas njoftimit në fundjavë pritet të konfirmohen ekipet që do të marrin pjesë, ndërsa janë ftuar disa ekipe nga Turqia, Kroacia e Shqipëria.
Li12i-GG ARMY
Li12i-GG ARMY
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : iTaLY
Postime Postime : 295
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 22/02/2010
Hobi Hobi : RRuGeN

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics