Beyonce emërohet si gruaja më e bukur në botë
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Beyonce emërohet si gruaja më e bukur në botë
Beyonce është quajtur si gruaja më e bukur në botë nga revista Njerëzit e Amerikës. Superstari i pop muzikës pas lindjës së fëmijës së parë në Janar të këtij viti po shkëlqen me ngjyra të ndezura. Redaktorët e kësaj reviste e kanë zgjedhur mamanë e re për revistën e tyre.
Ylli i popit insiston se të qenit nënë ka përmirësuar vetëbesimin e saj, duke shtuar: "Ndjehem më të bukur sa që nuk jam ndjerë kurrë, sepse unë kam lindur.
"Unë kurrë nuk kam ndjerë e lidhur kështu, kurrë nuk mendoja se kam një qëllim të tillë në këtë tokë." Beyonce merr titullin nga Jennifer Lopez, të cilës iu dorëzua nderi vitin e kaluar./knni/
Ylli i popit insiston se të qenit nënë ka përmirësuar vetëbesimin e saj, duke shtuar: "Ndjehem më të bukur sa që nuk jam ndjerë kurrë, sepse unë kam lindur.
"Unë kurrë nuk kam ndjerë e lidhur kështu, kurrë nuk mendoja se kam një qëllim të tillë në këtë tokë." Beyonce merr titullin nga Jennifer Lopez, të cilës iu dorëzua nderi vitin e kaluar./knni/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Beyonce emërohet si gruaja më e bukur në botë
eshte me te vertete e bukur kjo
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Santorini, ishulli më i bukur në botë (foto nga 5 ishujt më të bukur)
» A duhet te marrin pjese edhe burri edhe gruaja ne pregaditjen e ushqimit,apo vetem gruaja ne shtepi
» Joviq emërohet nënkryetar i FFK-së
» Greta Koçi emërohet drejtoreshë në Ministrinë e Brendshme
» Gruaja ideale
» A duhet te marrin pjese edhe burri edhe gruaja ne pregaditjen e ushqimit,apo vetem gruaja ne shtepi
» Joviq emërohet nënkryetar i FFK-së
» Greta Koçi emërohet drejtoreshë në Ministrinë e Brendshme
» Gruaja ideale
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi