Të palëvizshme por joshëse
Faqja 1 e 1
Të palëvizshme por joshëse
Zinxhiri britanik i dyqaneve “Debehams” vendosi që në fushatën më të re të modës promovon modelet me invaliditet duke u përpjekur në këtë mënyrë të “thyejë” tabutë që ekzistojnë dhe të tregojë se edhe femrat me invaliditet janë të veçanta dhe meritojnë të jenë në trend.
Për fushatën e modës do të pozojnë disa vajza të palëvizshme, ndërsa fotografitë e tyre do të ekspozohen në dritaret e të gjitha dyqaneve të zinxhirit “Debehams”.
Kjo ide u lindi dy vajzave të reja, po ashtu të palëvizshme, udhëheqëse të një shou të njohur televiziv në Britani, Nikki Foy dhe Natasha Wood.
“Jam e lumtur që në fushatë do të marrin pjesë femra me invaliditet”, tha Foy.
“Secila femër meriton të vishet bukur dhe të jetë e veçantë. Është e domosdoshme se ekzistojnë stile të ndryshme dhe veshje të të gjitha madhësive që i përshtaten formave të ndryshme të trupit”, tha dizajneri Ben de Lisi.
Për fushatën e modës do të pozojnë disa vajza të palëvizshme, ndërsa fotografitë e tyre do të ekspozohen në dritaret e të gjitha dyqaneve të zinxhirit “Debehams”.
Kjo ide u lindi dy vajzave të reja, po ashtu të palëvizshme, udhëheqëse të një shou të njohur televiziv në Britani, Nikki Foy dhe Natasha Wood.
“Jam e lumtur që në fushatë do të marrin pjesë femra me invaliditet”, tha Foy.
“Secila femër meriton të vishet bukur dhe të jetë e veçantë. Është e domosdoshme se ekzistojnë stile të ndryshme dhe veshje të të gjitha madhësive që i përshtaten formave të ndryshme të trupit”, tha dizajneri Ben de Lisi.
Vizitor- Vizitor
Re: Të palëvizshme por joshëse
qenka shum gje interesante...........
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Foto joshëse të Kim Kardashian
» J.Lo e papërmbajtshme me kërcime joshëse
» Elvana zbulon fotot joshëse
» Foto joshëse të Dafina Zeqirit
» Të jesh joshëse apo të dukesh e tillë?
» J.Lo e papërmbajtshme me kërcime joshëse
» Elvana zbulon fotot joshëse
» Foto joshëse të Dafina Zeqirit
» Të jesh joshëse apo të dukesh e tillë?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi