Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kosove, rrezik nga fenomeni i wahabi-t People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kosove, rrezik nga fenomeni i wahabi-t People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kosove, rrezik nga fenomeni i wahabi-t

Shko poshtë

Kosove, rrezik nga fenomeni i wahabi-t Empty Kosove, rrezik nga fenomeni i wahabi-t

Mesazh nga Vizitor Thu 4 Mar 2010 - 3:57

Varferia po rrezikon perhapjen e besimit fetar radikal ne Kosove. Perhapja e ketij fenomeni qe njihet ndryshe si wahabi, sipas nje dokumenti te Policise se Kosoves, po behet nga disa organizata te cilat kane mbledhur fonde nga OJQ-te.
Veprimi i pare i policise per mbylljen e nje aktiviteti te tille ishte mbyllja e xhamise ne Marine dhe debimi i imamit te saj Kastriot Duka nga Kosova. Mbyllja e kesaj xhamie u be pas denoncimit te nje shoqate ne Drenice.

“Ne ate xhami zhvillohen aktivitete si ardhja dhe bujtja e mysafireve te ndryshem nga vende te ndryshme te botes dhe praktika qe bien ne kundershtim me fene islame”, ka deklaruar Anjeshahe Halimi, perfaqesuese e shoqates “Prehja”.

Perhapja e kesaj dukurie eshte dicka shqetesuese per ekspertin e sigurise Rifat Marmullaku. “Problemi me i madh qendron ne faktin se Bashkesia Islame dhe institucionet e Kosoves duhet te ndertojne nje strategji, qe keto institucione te hyjne ne baza ligjore”, ka pohuar ai.

Mediat kosovare e kane vene disa here ne dukje kete fenomen dhe kane denoncuar rrahjen barbare qe iu be nje imami nga nje grup wahabistesh./
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi