Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Meta: Shqiperia synon kryesimin e OSBE People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Meta: Shqiperia synon kryesimin e OSBE People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Meta: Shqiperia synon kryesimin e OSBE

Shko poshtë

Meta: Shqiperia synon kryesimin e OSBE Empty Meta: Shqiperia synon kryesimin e OSBE

Mesazh nga Vizitor Fri 5 Mar 2010 - 2:18

Meta: Shqiperia synon kryesimin e OSBE Meta-i-jashtemGjate qendrimit te tij ne Vjene, zv.kryeministri dhe ministri i Puneve te Jashtme, Ilir Meta, zhvilloi nje takim zyrtar me sekretarin e Pergjithshem te Organizates per Siguri dhe Bashkepunim ne Europe (OSBE), Perrin de Brichambaut.

Meta dhe Brichambaut vleresuan me kenaqesi se bashkepunimi mes OSBE-se dhe Shqiperise eshte shume i mire ne te gjitha nivelet, ne Vjene, si dhe ne Tirane.

Ky bashkepunim perben nje themel te forte per kerkesen e shprehur nga Shqiperia per te kryesuar OSBE-ne ne 2014. Biseda u fokusua ne pergatitjet e nevojshme per te siguruar nje kryesim te suksesshem.

Ministri Meta e informoi sekretarin e Pergjithshem per masat e planifikuara nga ana e Ministrise se Puneve te Jashtme, duke theksuar se Shqiperia eshte e vetedijshme per rendesine dhe pergjegjesine qe mbart nje ndermarrje e ketyre permasave.

Meta vuri ne dukje edhe vemendjen qe po i kushtohet pergatitjes se ekipeve diplomatike ne Vjene dhe Tirane, si dhe mundesive per te caktuar diplomate shqiptare ne misionet ne terren te OSBE-se dhe ne sekretariatin e OSBE-se.

Brichambaut shprehu mbeshtetjen e plote te sekretariatit te OSBE-se per keto iniciativa dhe per planet pergatitore te Ministrise se Puneve te Jashtme te Shqiperise, duke e garantuar z. Meta qe caktimet e diplomateve shqiptare ne misionet e terrenit dhe ne sekretariat jane te mirepritura.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi