Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Studimi, meshkujt me jete me te gjate seksuale People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Studimi, meshkujt me jete me te gjate seksuale People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Studimi, meshkujt me jete me te gjate seksuale

Shko poshtë

Studimi, meshkujt me jete me te gjate seksuale Empty Studimi, meshkujt me jete me te gjate seksuale

Mesazh nga Vizitor Wed 10 Mar 2010 - 2:08

Studimi, meshkujt me jete me te gjate seksuale Seks3Meshkujt kane nje jete seksuale me te gjate se femrat pasi ne moshen 15 vjecare ata mund ta bejne gjumin e qete sepse edhe per 15 vitet e ardhshme mund te jene aktive ne shtrat.

Nga ana tjeter, bashkemoshataret e tyre kane me pak se 11 vjet jete aktive seksuale nese kalojne moshen 55 vjecare. Sipas nje studimi te kryer nga Universiteti i Cikagos, nese 55 vjecaret jane ne nje gjendje te mire fizike, atehere mund t’i shtojne edhe 5-7 vjet kufirit te aktivitetit seksual, ndersa femrat 3-6 vjet.

Por sipas studiueses, Stacy Tessler Lindau, femrat kane nje avantazh, ato e ndiejne me pak nevojen e marredhenieve seksuale ne krahasim me meshkujt. Studimi eshte bazuar ne nje pyetesor qe iu eshte bere 6 mije personave te grupmoshes 25-85 vjec. Ky studim ka dale ne perfundimin se meshkujt jane te interesuar per marredhenie me femra me te vogla se mosha e tyre, pasi ato menojne me shume per seksin.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Studimi, meshkujt me jete me te gjate seksuale Empty Re: Studimi, meshkujt me jete me te gjate seksuale

Mesazh nga Anakonda Sun 8 Apr 2012 - 17:32

meshkujt te njejten gje kan ne mendje...........
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye