Termet ne Kosove, ndjehet edhe ne Shkup
Faqja 1 e 1
Termet ne Kosove, ndjehet edhe ne Shkup
Sot, rreth orës 14 e 40 minuta, një tërmet goditi Prishtinën. Dridhje të fuqishme të tokës janë ndjerë edhe në disa qytete të Kosovës por edhe në Shkup, ndërsa nuk është raportuar për dëme dhe viktima. Dridhja e tokës në Prishtinë dhe Shkup ka ndodhur rreth orës 14:40 minuta.
Qytetarët të shqetësuar janë larguar me shpejtësi nga banesat e tyre dhe kanë dalë në rrugë. Edhe punonjësit e institucioneve kanë braktisur për disa minuta vendet e tyre të punës dhe kanë dalë në Sheshin “Nënë Tereza’, të frikësuar se tërmeti mund të përsëritet.
Pas tërmetit për disa minuta nuk kanë funksionuar edhe rrjeti i dy operatorëve të telefonisë mobile.
Sipas Entit sizmologjik të Beogradit, epiqendra e tërmetit ishte në rajonin e Zubin Potokut, 15 kilometra në veriperëndim të Mitrovicës. Fuqia e tërmetit që u ndje në qytetet e Kosovës ishte 5 shkallë Rihter, njoftuan mediet serbe.
Qytetarët të shqetësuar janë larguar me shpejtësi nga banesat e tyre dhe kanë dalë në rrugë. Edhe punonjësit e institucioneve kanë braktisur për disa minuta vendet e tyre të punës dhe kanë dalë në Sheshin “Nënë Tereza’, të frikësuar se tërmeti mund të përsëritet.
Pas tërmetit për disa minuta nuk kanë funksionuar edhe rrjeti i dy operatorëve të telefonisë mobile.
Sipas Entit sizmologjik të Beogradit, epiqendra e tërmetit ishte në rajonin e Zubin Potokut, 15 kilometra në veriperëndim të Mitrovicës. Fuqia e tërmetit që u ndje në qytetet e Kosovës ishte 5 shkallë Rihter, njoftuan mediet serbe.
Vizitor- Vizitor
Re: Termet ne Kosove, ndjehet edhe ne Shkup
e shef annna, 5 shkalles rihkter oree deri ne shkup u degju qe shkupin kam 3 ore larg,
kurse zubin podoku deri ne shkup 6
kurse zubin podoku deri ne shkup 6
Vizitor- Vizitor
hahahahhaah ore elhamin mos ma ngani se e kam vllacko e ju mbyta fare
Vizitor- Vizitor
se mos te mbajti shtepia ty more,ti ja mbathe as shtepia ste mbajti as ti shtepine
Vizitor- Vizitor
Va va na ka cmendd heheh
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
Similar topics
» Haloterapia, tani edhe në Kosovë
» Selena Gomez ndjehet më mirë