Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kosova merr pjesë në takimin e Asamblesë së NATO-s People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kosova merr pjesë në takimin e Asamblesë së NATO-s People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kosova merr pjesë në takimin e Asamblesë së NATO-s

Shko poshtë

Kosova merr pjesë në takimin e Asamblesë së NATO-s Empty Kosova merr pjesë në takimin e Asamblesë së NATO-s

Mesazh nga Alberti Wed 10 Mar 2010 - 5:20

Kosova merr pjesë në takimin e Asamblesë së NATO-s

Asambleja Parlamentare e NATO-s, nga 11-13 mars do ta mbajë seminarin e saj Rose – Roth, në Jerevan të Armenisë, në të cilin do të marrin pjesë edhe anëtarë të Kryesisë së Kuvendit të Republikës së Kosovës. Kuvendi i Kosovës përfaqësohet nga udhëheqësi i delegacionit Xhavit Haliti, si dhe anëtari i Kryesisë së Kuvendit të Kosovës Slobodan Petrovic.
Në Asamblenë Parlamentare të NATO-s marrin pjesë më se 500 delegatë nga shtetet anëtare të NATO-s, Parlamenti Evropian, asambletë interparlamentare, 72 përfaqësues nga institute kërkimore, organizata joqeveritare, organizata ndërkombëtare etj.
Në takim do të debatohet për “Zhvillimet rajonale në Kaukazin e Jugut, sfidat, mundësitë dhe perspektiva“. Do të bisedohet gjithashtu për marrëdhëniet e Armenisë me NATO-në dhe BE-në, çështjet e sigurisë rajonale si: sigurimi i energjisë, Kaukazi Verior, zhvillimet politike dhe shoqëria civile, dhe natyrisht, marrëdhëniet rajonale në rajonin e Kaukazit të Jugut.
Delegacioni i Kuvendit të Kosovës do ta shfrytëzojë mundësinë që ofron ky eveniment i rëndësishëm ndërkombëtar për të njoftuar delegacionet e ndryshme për hapat që ka marrë Kosova për përmbushjen me vendosmëri të angazhimeve të veta, të deklaruara botërisht.
Në takimet të veçanta me pjesëmarrësit e takimit do të kërkohet gjithashtu njohja e shtetit të Kosovës nga shtetet që ende nuk e kanë bërë këtë.

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: