Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Rreshket dheu, shemben lokale ne Durres People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Rreshket dheu, shemben lokale ne Durres People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rreshket dheu, shemben lokale ne Durres

Shko poshtë

Rreshket dheu, shemben lokale ne Durres Empty Rreshket dheu, shemben lokale ne Durres

Mesazh nga Vizitor Thu 11 Mar 2010 - 2:45

Rreshket dheu, shemben lokale ne Durres SHEMBJA-DURES-MBULIM-11_tn_Gjate nates se djeshme dhe ne oret e para te mengjesit te sotem sasi te medha balte kane marre para disa lokale te ndertuara pergjate Rruges se Currilave.

Per shkak se Kodra e Currilave eshte teresisht e zhveshur erozioni ka shkaktuar shembjen e vazhdueshme te tokes kane demtuar rende ndertesat ne ate zone duke bllokuar edhe nje korsi te rruges.

Pak dite me pare bashkia e Durresit mori masa per te hapur rrugen por fenomeni eshte ne levizje e siper duke shkaktuar probleme te reja. Gjate kohes se shembjes ne lokalet e demtuara nuk ka patur njerez duke shkaktuar keshtu vetem deme materiale.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi