Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ngrijne tatimet, nuk ka rritje te te ardhurave People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ngrijne tatimet, nuk ka rritje te te ardhurave People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ngrijne tatimet, nuk ka rritje te te ardhurave

Shko poshtë

Ngrijne tatimet, nuk ka rritje te te ardhurave Empty Ngrijne tatimet, nuk ka rritje te te ardhurave

Mesazh nga Vizitor Sat 13 Mar 2010 - 8:15

Ngrijne tatimet, nuk ka rritje te te ardhurave Papajani
Drejtori i Pergjithshem i Tatimeve, Artur Papajani
Rreziku me i madh per ekonomine shqiptare ne vitin 2010 eshte paralajmeruar qendrueshmeria e buxhetit dhe financave te qeverise, qe po kalojne periudhen me te veshtire te viteve te fundit.

Ne nje interviste per Top Channel, drejtori i Pergjithshem i Tatimeve, Artur Papajani tregon se te ardhurat fiskale gjate kesaj periudhe nuk jane rritur edhe krahasuar me te njejtin vit me pare, kur kriza nderkombetare hyri ne pikun e saj.

Vec ngadalesimit te aktivitetit ekonomik renia e te ardhurave eshte e lidhur edhe me uljen e investimeve publike, por edhe veshtiresite financiare te disa tatimpaguesve te medhenj, kryesisht shoqeri publike

“Do te ishin shume te larta, ne rast se dy-tre tatimpagues potencial do te kishin qene korrekte dhe do te kishin shlqyer ne kohe detyrimet”, u shpreh Papajani.

Te dhenat zyrtare tregojne se edhe ne dogana te ardhurat e mbledhura per janarin ishin rreth 9 per qind me te uleta nga plani duke paralajmeruar se kete vit qeverise do t’i duhet t’i beje mire llogarite e buxhetit, per te evituar nje krize te financave publike.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi