Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ambiciozë dhe të guximshëm? Vendimtare është dopamina People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ambiciozë dhe të guximshëm? Vendimtare është dopamina People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ambiciozë dhe të guximshëm? Vendimtare është dopamina

Shko poshtë

Ambiciozë dhe të guximshëm? Vendimtare është dopamina Empty Ambiciozë dhe të guximshëm? Vendimtare është dopamina

Mesazh nga Vizitor Mon 22 Mar 2010 - 6:30

Ambiciozë dhe të guximshëm? Vendimtare është dopamina ADN-geneAmbiciozë, energjikë, të gatshëm për sakrifica fizike dhe morale për të arritur synimet dhe objektivat që i kanë vënë vetes.

Njerëz të tillë nuk i ndalon asgjë. Por ku e gjejnë ata këtë forcë? Gjithcka është e shkruar në genet e tyre, ose më saktë në neurotransmetuesin e quajtur dopaminë. Sipas një kërkimi të Columbia University, njerëzit më kërkues të shoqërisë janë ata që kanë një sasi më të madhe neurotransmetuesish D2/D3, e cila motivon një zonë të trurit.

Profesorët e psikiatrisë në universtitet kanë analizuar një grup vullnetarësh nëpërmjet teknikës PET, ndërsa rezultatet e këtij kërkimi janë publikuar në revistën “Biological Psychiatry”. “Nga studimi jonë kemi dalë në përfundimin se në bazë të dopaminës, caktohet edhe pozicioni shoqëror e social”, shprehet një prej shkencëtarëve.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Ambiciozë dhe të guximshëm? Vendimtare është dopamina Empty Re: Ambiciozë dhe të guximshëm? Vendimtare është dopamina

Mesazh nga Anakonda Sat 7 Apr 2012 - 18:27

kohet e fundit dopamina po ndikon shum pozitivisht tek mua;sepse do realizoj enderrat e mia
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye