Cila është e fuqia e fjalës gjersa nuk është vepër?
5 posters
Faqja 1 e 1
Do të doja të dijë mendimin tuaj të nderuar forumist.
Nëse do të themi një fjalë, pas së cilës nuk është vepra, sa është ajo fjalë e fuqishme dhe sa mund të ketë pasoja në jetë?
Të jem paksa më i qartë: Unë p.sh. flas me dikë ashtu koti, dhe i them ca fjalë sa për tu thënë, a mundet kjo të lëndoj partneren, gjersa unë nuk i kam bërë vepër fjalët e thëna! Apo ekziston frika se nga fjalët herdokurë kalohet në vepër!?
Do të doja të dijë mendimin tuaj të nderuar forumist.
Nëse do të themi një fjalë, pas së cilës nuk është vepra, sa është ajo fjalë e fuqishme dhe sa mund të ketë pasoja në jetë?
Të jem paksa më i qartë: Unë p.sh. flas me dikë ashtu koti, dhe i them ca fjalë sa për tu thënë, a mundet kjo të lëndoj partneren, gjersa unë nuk i kam bërë vepër fjalët e thëna! Apo ekziston frika se nga fjalët herdokurë kalohet në vepër!?
Re: Cila është e fuqia e fjalës gjersa nuk është vepër?
Fjala ka fuqi...sidomos kur ja thua dikujt qe e do..edhe ai person te njeh se si je..te beson etj...por fjala bashke me vepren do ishte edhe nje plus me shume.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Fjala Ka Peshen e madhe ...Per deri sa thuhat nga personat qe Ne i besojm...Fjale e then Nga Zemra dhe Me sinqeritetin e Plote Ne KohenE duhur Ato Kalojn ne Vepra.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Fjala eshte nje fuqi po duhet te jesh e bindur ne ate fjale qe don te thuash apo ta leshosh vend e pa vend
Eshte e pamundur qe c'do fjale qe themi te jete veper, po ashtu edhe c'do veper qe bejme te shprehet me fjale.
Fjala dhe vepra, kane nje lidhje te fuqishme ndermjet tyre, dhe gjithmone perforcojne njera tjetern kur mbeshtesin njera tjetren.
Fjala vret, edhe nese nuk eshte veper, por njekohesisht edhe te ben te ndjehesh mire.
Pra pa u zgjatur me shume, fjala ka forcen e saj mbi te gjitha, sido qe te jete e mire apo e keqe, por kjo force i shtohet edhe me shume kur fjalen e thua dhe e ben edhe veper...
Sinqerisht:
Saimiri...
Fjala dhe vepra, kane nje lidhje te fuqishme ndermjet tyre, dhe gjithmone perforcojne njera tjetern kur mbeshtesin njera tjetren.
Fjala vret, edhe nese nuk eshte veper, por njekohesisht edhe te ben te ndjehesh mire.
Pra pa u zgjatur me shume, fjala ka forcen e saj mbi te gjitha, sido qe te jete e mire apo e keqe, por kjo force i shtohet edhe me shume kur fjalen e thua dhe e ben edhe veper...
Sinqerisht:
Saimiri...
Fjala eshte fuqia qe njeriu ka guxim ta shprehe.Eshte veper atehere kur sa e tmerrshme te jet,tua thuash te tjereve me sinqeritet do ta besojne.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Cila dhimbje eshte me e forte....
» Kush është domethënia e fjalës dashuri?
» A mendoni se egziston me te vertete Demokracia, apo eshte thjesht ne emertim tjeter i fjales KOMUZIZEM?!
» Cila eshte Drejtesia
» Cila eshte arsyeja?
» Kush është domethënia e fjalës dashuri?
» A mendoni se egziston me te vertete Demokracia, apo eshte thjesht ne emertim tjeter i fjales KOMUZIZEM?!
» Cila eshte Drejtesia
» Cila eshte arsyeja?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi