Anomalia, ja njeriu me gjoksin më të madh në botë
Faqja 1 e 1
Anomalia, ja njeriu me gjoksin më të madh në botë
KINE – Personi që shikoni në foton e publikuar nga The Sun, të paktën nga të dhënat e deritanishme është njeriu me gjoksin më të madh në botë!
Personazhi quhet Feng Guo, është shtetas kinez dhe aspak i kënaqur me madhësinë e gjoksit të tij.
Mjekët kanë dështuar të gjejnë shkakun e kësaj anomalie të rrallë.
Vetë Feng Guo, thotë se dukuria filloi të shfaqej dhjetë vite më parë.
Kinezi nuk ishte shqetësuar në fillim derisa bënte punë të rënda dhe kishte menduar se ishte fjala për një zhvillim muskulor.
Por kjo nuk zgjati shumë. Vitet e fundit gjoksi i tij pësoi rritje përsëri aqsa e gjitha kjo u kthye në shqetësim.
Feng Guo iu drejtua mjekëve, por ata ende nuk kanë arritur të gjejnë një zgjidhje për këtë. Protagonisti është aq i dëshpëruars saqë ka akuzuar mjekët që po eksperimentojnë në trupin e tij për njohuritë e tyre ndërsa nuk po i gjejnë shërim për shkak se rritja e gjkoksit vazhdon!
Personazhi quhet Feng Guo, është shtetas kinez dhe aspak i kënaqur me madhësinë e gjoksit të tij.
Mjekët kanë dështuar të gjejnë shkakun e kësaj anomalie të rrallë.
Vetë Feng Guo, thotë se dukuria filloi të shfaqej dhjetë vite më parë.
Kinezi nuk ishte shqetësuar në fillim derisa bënte punë të rënda dhe kishte menduar se ishte fjala për një zhvillim muskulor.
Por kjo nuk zgjati shumë. Vitet e fundit gjoksi i tij pësoi rritje përsëri aqsa e gjitha kjo u kthye në shqetësim.
Feng Guo iu drejtua mjekëve, por ata ende nuk kanë arritur të gjejnë një zgjidhje për këtë. Protagonisti është aq i dëshpëruars saqë ka akuzuar mjekët që po eksperimentojnë në trupin e tij për njohuritë e tyre ndërsa nuk po i gjejnë shërim për shkak se rritja e gjkoksit vazhdon!
Vizitor- Vizitor
Re: Anomalia, ja njeriu me gjoksin më të madh në botë
po si ka mundesi?
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Gruaja që mban rekordin botëror për gjoksin më të madh.
» Ruset, Rekord Për Gjoksin Më Të Madh, Shqiptaret- Mesatar
» Njeriu i Fatit te Madh
» Toka-Universi, njeriu-kafshët, njeriu-makina, shkaku-pasoja.
» 10 kuriozitete per gjoksin femeror
» Ruset, Rekord Për Gjoksin Më Të Madh, Shqiptaret- Mesatar
» Njeriu i Fatit te Madh
» Toka-Universi, njeriu-kafshët, njeriu-makina, shkaku-pasoja.
» 10 kuriozitete per gjoksin femeror
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi