Prostitucioni ne Kosove e Shqiperi
+3
WebMaster
/:UserCode"
Tonii
7 posters
Faqja 1 e 1
A duhet ndaluar prostitucioni ne vendin tone.
Prostitucioni ne Kosove e Shqiperi
Ne kohet e fundit jane hapur shume shtepi publike ne vendin tone,shume femera vijn nga Rusia ,Ukraina,sllovakia e vende tjera per te fituar ,problemi eshte qe ato nuk kan fare dokumenta nuk kontrollohen fare nga mjeket dhe shperhapin semundje te ndrysheme mes popullit.Si mendoni ju???
Vizitor- Vizitor
Re: Prostitucioni ne Kosove e Shqiperi
Tonii kujdes me vullgaritet asgje nuk tregohet edituar nga Kle@ te kisha dhene ban me kete qe the sepse sja lejoi njeriut te quaj nenen time ose motren time ashtu si e the ti ok mos te kemi llafe me
Tonii- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5860
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/12/2009
Ne kosov nuk kam par nje gje te till..
/:UserCode"- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 3055
Gjinia :
Anëtarësuar : 08/01/2010
Mosha : 33
Hobi : Pa hobi :$
Kle@Love shkruajti:Kujdes toni nuk e them me
pse ca ka ndodh shprehje esht nuk censurohet origjinaliteti
Tonii- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
prostitucioni eshte e vertet qe ka shum nga e gjith rrethi i e tiranes durres lezhe e tjere e tjere qe jane ne kosove edhe shiten per pak lek se kuptoj pse te mohet nje gje e tille eshte vertet qe nuk genjeh femrat me nje moshe te madhe me karamele apo gjera te tjera eshte vet deshira e femres ka raste qe jo po ka raste qe femra mer gucimin edhe i denoncon ata qe i qojne ne keto rruge
Edituar për herë të fundit nga Kle@Love në Fri 27 Aug 2010 - 12:50, edituar 2 herë gjithsej
na mbyten prostitutat se i kan ra qylit me pak vujtje e me nja ca pasthirrma po e shijojn jeten pare vila makina
Tonii- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Kle@Love shkruajti:Jo toni ashtu si u shprehe ti jo sepse bere dallim ndaj nenes tende edhe motres tende ok edhe maman time ose motren time nuk dua qe ti fusi asnjeri ne nje mes edhe e flas gjithmone ne pergjesi te forumit ok edhe kur flitet thuhet qdo gje ne pergjesi tonii edhe me edukate
hahaha klea me bere te qesh po ca dallimi un te respektoj shum po hajt ska gje e sa per punen e nenes tende nuk bere mir qe e permende se sjam legen un te mendoj ashtu ajo thenia ime esht e njohur boterisht e ka then napoleon bonaparti un e kam te lecuar ne liber e shkruhet ashtu sic dhe un e shkruajta pa komplekse
Tonii- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Nese nese diskutimi mbyllet ketu po kur shkruhet ndonje gje me mire te keshilloj ta besh ....ose xxxx se sa ta plasesh troq se asnje ketu nuk meret me ate pune edhe njeriu keqkuptohet tonii
ktu ku rri une nuk ka asnje lloj prostitucioni as shtepi publike
/:UserCode"- Legjendë
Postime : 3055
Gjinia :
Anëtarësuar : 08/01/2010
Mosha : 33
Hobi : Pa hobi :$
plot sa te duash ka ktu ne tiran cdo lagje ka nga nje baz prostitucjoni jeton bota punon ska llafe
Tonii- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Prostitucioni eshte shkaku i prishjes se nje familje...
Familja formohet prej moralit, dashurise dhe pjesetaret e saj qe te cilet nuk mund te kene armoni nese mashkullit i kerrcet se jasht e pret bolleku, nese femres nuk i mungojne parate sepse vec ato e interesojne (apo ku di une) ndersa femijet ne cilen edukate rriten?!...
Pra historikisht ka qene nje gabim fatal (ndoshta nga njera ane prej hallit!),te cilin KULTURA nuk e ka luftuar!!!
Personalisht jam kunder prishjes se Kombit, prishjes se Atdheut...
Nuk i perkasin kultures tone te tilla vepra.
Familja formohet prej moralit, dashurise dhe pjesetaret e saj qe te cilet nuk mund te kene armoni nese mashkullit i kerrcet se jasht e pret bolleku, nese femres nuk i mungojne parate sepse vec ato e interesojne (apo ku di une) ndersa femijet ne cilen edukate rriten?!...
Pra historikisht ka qene nje gabim fatal (ndoshta nga njera ane prej hallit!),te cilin KULTURA nuk e ka luftuar!!!
Personalisht jam kunder prishjes se Kombit, prishjes se Atdheut...
Nuk i perkasin kultures tone te tilla vepra.
Vizitor- Vizitor
Tonii shkruajti:Tonii kujdes me vullgaritet asgje nuk tregohet edituar nga Kle@ te kisha dhene ban me kete qe the sepse sja lejoi njeriut te quaj nenen time ose motren time ashtu si e the ti ok mos te kemi llafe me
Eh moj KLEA, kur është ne pyetje nëna, motra, gruaja apo vajza e tyre, natyrisht se ato se bëjnë atë pune. E bëjnë vetëm nenat, motrat dhe vajzat e tjerëve! Ne mallin e huaj, defrehen njerëz te papergjegjshem pa e menduar pakëz nga një kendveshtrim tjetër...
Vizitor- Vizitor
Ne Kosove kjo dukuri nuk eshte e perhapur.Fatkeqesisht ne Shqiperi me shumice.
Hera- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Ne mes te asgjekundit.
Postime : 1967
Gjinia :
Anëtarësuar : 03/05/2010
Hobi : Piktura
edhe ne kosove eshte shume e perhapur por nuk paske informata hera
mund te them se ferizaji e zen vendin e pare
mund te them se ferizaji e zen vendin e pare
kasperi- Legjendë
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
Duke qen se nuk kam shkuar prej vitesh ne shqiperi, nuk e di as edhe nese jan hapur shtepi publike apo jo atje.
Por edhe ne qofte se egzistojne shtepi te tilla, eshte e sigurte qe kush do te hyje ne vende te tilla edhe do te kete shume mundesi qe te infektohet nga semundje te ndryshme seksuale.
Ndaj mendoj se gjithkush qe do e beje nje veprim te tille, e ka marre parasysh edhe se cfare e pret me pas...
Por edhe ne qofte se egzistojne shtepi te tilla, eshte e sigurte qe kush do te hyje ne vende te tilla edhe do te kete shume mundesi qe te infektohet nga semundje te ndryshme seksuale.
Ndaj mendoj se gjithkush qe do e beje nje veprim te tille, e ka marre parasysh edhe se cfare e pret me pas...
Po,se lane kokrren e namit.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri
» Masoneria - Shqipëri & Kosovë