Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Dushku javën e ardhshme në Kosovë dhe Shqipëri  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Dushku javën e ardhshme në Kosovë dhe Shqipëri  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dushku javën e ardhshme në Kosovë dhe Shqipëri

3 posters

Shko poshtë

Dushku javën e ardhshme në Kosovë dhe Shqipëri  Empty Dushku javën e ardhshme në Kosovë dhe Shqipëri

Mesazh nga Emona Wed 3 Aug 2011 - 1:50

Dushku javën e ardhshme në Kosovë dhe Shqipëri  F.0802144958530_mEliza Dushku do të vizitojë Shqipërinë dhe Kosovën gjatë javës së ardhshme.
Siç raporton Indeksonline, aktorja shqiptare e Hollywoodit e ka zbuluar këtë lajm përmes profilit të saj në Twitter.

Ende nuk dihet arsyeja e vërtetë e vizitës së saj, nëse ajo do të jetë për qëllime pune apo vetëm për të vizituar vendlindjen e të parëve të saj.

Eliza, e cila ka lindur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, kurrë nuk ka nguruar të tregojë publikisht se ajo është me prejardhje shqiptare.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Dushku javën e ardhshme në Kosovë dhe Shqipëri  Empty Re: Dushku javën e ardhshme në Kosovë dhe Shqipëri

Mesazh nga LaDescarada Wed 3 Aug 2011 - 7:23

hera e par qe e viziton aaa??...eshet dasht moti me ardh po nejse ma mir vone se kurr:D
LaDescarada
LaDescarada
Princeshë
Princeshë

Postime Postime : 11767
Anëtarësuar Anëtarësuar : 29/12/2009

Dushku javën e ardhshme në Kosovë dhe Shqipëri  Empty Re: Dushku javën e ardhshme në Kosovë dhe Shqipëri

Mesazh nga Anakonda Thu 15 Mar 2012 - 18:41

hera e pare eshte,me te vertet me mir von se kurr.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi