Bërthamoret, Obama dhe Medvedev firmosin traktatin
Faqja 1 e 1
Bërthamoret, Obama dhe Medvedev firmosin traktatin
Presidenti amerikan Barack Obama dhe ai rus Dmitri Medvedev nënshkruan sot në Pragë, Traktatin për reduktimin e armëve bërthamore.
Presidentët nënshkruan një sërë dokumentash dhe më pas shtrënguan duart me njëri-tjetrin.
Obama e quajti traktatin si paktin më të rëndësishëm gjithëpërfshirës të dy dekadave të fundit.
Traktati i ri i Start 2 i angazhon të dyja palët që të zvogëlojnë arsenalin e tyre te armëve me 30 për qind në 7 vitet e ardhshme.
Presidenti Obama kthehet në Pragë, një vit pasi ai shprehu shpresën për një botë pa armë bërthamore.
Të dy presidentët janë duke theksuar rëndësinë që ka puna që ata do të bëjnë në Pragë.Ata kështu japin kontributin e cmuar në reduktimin më të rëndësishëm të armëve bërthamore në 20 vjet.
Presidentët nënshkruan një sërë dokumentash dhe më pas shtrënguan duart me njëri-tjetrin.
Obama e quajti traktatin si paktin më të rëndësishëm gjithëpërfshirës të dy dekadave të fundit.
Traktati i ri i Start 2 i angazhon të dyja palët që të zvogëlojnë arsenalin e tyre te armëve me 30 për qind në 7 vitet e ardhshme.
Presidenti Obama kthehet në Pragë, një vit pasi ai shprehu shpresën për një botë pa armë bërthamore.
Të dy presidentët janë duke theksuar rëndësinë që ka puna që ata do të bëjnë në Pragë.Ata kështu japin kontributin e cmuar në reduktimin më të rëndësishëm të armëve bërthamore në 20 vjet.
Vizitor- Vizitor
Similar topics
» Piramida, qytetarët firmosin peticionin
» Obama-Papandreu, bisedime per ekonomine
» Obama falënderon Sejdiun
» Obama prezanton finalin e reformes shendetesore
» Barack Obama “vritet” në Twitter
» Obama-Papandreu, bisedime per ekonomine
» Obama falënderon Sejdiun
» Obama prezanton finalin e reformes shendetesore
» Barack Obama “vritet” në Twitter
Faqja 1 e 1