Plagos të atin, s'i jepte pjesë nga shtëpia
Faqja 1 e 1
Plagos të atin, s'i jepte pjesë nga shtëpia
Konflikti për pronat, për pak ka shkaktuar një tragjedi familjare në Rrethin e Fierit. Djali ka plagosur me armë zjarri të atin për pronësinë e shtëpisë së përbashkët, ndërkohë që policia ende nuk ka mundur ta prangosë.
Ngjarja ka ndodhur dje në fshatin Suk, të Komunës Strum në Rrethin e Fierit. Debatet mes Ali Metushit, 57 vjeç, dhe djalit të tij, Dashamir Metushi, 40 vjeç, kanë nisur kohë më parë.
Mësohet se shkak ka qenë banesa e përbashkët ku jetonin atë e bir me familjet e tyre, që shpeshherë çonte në debate dy familjarët.
“Edhe herë të tjera, debatet kanë përfunduar me fjalë të rënda deri dhe me lëndime të lehta të të dyja palëve”, pohojnë për gazetën “Shqip” banorë të fshatit Suk.
Ali Metushi është martuar dy herë dhe nga martesa e parë pati një djalë, Dashamirin. Dy familjet kanë më shumë se 15 vjet që bashkëjetojnë në të njëjtën godinë
Ngjarja ka ndodhur dje në fshatin Suk, të Komunës Strum në Rrethin e Fierit. Debatet mes Ali Metushit, 57 vjeç, dhe djalit të tij, Dashamir Metushi, 40 vjeç, kanë nisur kohë më parë.
Mësohet se shkak ka qenë banesa e përbashkët ku jetonin atë e bir me familjet e tyre, që shpeshherë çonte në debate dy familjarët.
“Edhe herë të tjera, debatet kanë përfunduar me fjalë të rënda deri dhe me lëndime të lehta të të dyja palëve”, pohojnë për gazetën “Shqip” banorë të fshatit Suk.
Ali Metushi është martuar dy herë dhe nga martesa e parë pati një djalë, Dashamirin. Dy familjet kanë më shumë se 15 vjet që bashkëjetojnë në të njëjtën godinë
Vizitor- Vizitor
Similar topics
» Berat, plagos të dashurën dhe nënën e s
» Cfare Do Te Benit Sikur Zoti Tju Jepte Fuqin E Tij Vetem Per 24 Ore ???
» Rusia nënshkroi kredinë 2,5 miliardë euro që planifikonte t'ia jepte pjesës greke të Qipros.
» Merr hak per te atin te vellai i vrasesit
» Dibër, babai plagos të birin
» Cfare Do Te Benit Sikur Zoti Tju Jepte Fuqin E Tij Vetem Per 24 Ore ???
» Rusia nënshkroi kredinë 2,5 miliardë euro që planifikonte t'ia jepte pjesës greke të Qipros.
» Merr hak per te atin te vellai i vrasesit
» Dibër, babai plagos të birin
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi