Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Dielli përpin një tjetër kometë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Dielli përpin një tjetër kometë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dielli përpin një tjetër kometë

Shko poshtë

Dielli përpin një tjetër kometë Empty Dielli përpin një tjetër kometë

Mesazh nga Vizitor Tue 13 Apr 2010 - 2:19

Dielli përpin një tjetër kometë Kometa-diellDielli gëlltit një tjetër kometë, duke pastruar sistemin e drejtuar prej tij dhe duke larguar një rrezik eventual për Tokën.

Në një vëzhgim të bërë nga observatori i NASA-s, “Soho”, kometa vëzhgohet ndërsa shkon drejt Diellit duke u shpërbërë gradualisht. Që prej majit të vitit 1996 ky është bërë një fenomen i zakonshëm për yllin tonë, pasi vetëm observatori “Soho” ka arritur të fotografojë mijëra kometa që janë përplasur me Diellin.

Kometa e fundit e përplasur me Diellin bën pjesë në familjen e kometave “vetëvrasëse” dhe ato janë fragmente të një komete gjigande të ndarë në shumë pjesë 2 mijë vjet më parë.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Dielli përpin një tjetër kometë Empty Re: Dielli përpin një tjetër kometë

Mesazh nga Anakonda Sat 10 Nov 2012 - 5:32

ehe ky dielli i rrezikshem ndonjehere
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia