Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ngjarja në Peqin, vetëvrasje aksidentale People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ngjarja në Peqin, vetëvrasje aksidentale People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ngjarja në Peqin, vetëvrasje aksidentale

Shko poshtë

Ngjarja në Peqin, vetëvrasje aksidentale Empty Ngjarja në Peqin, vetëvrasje aksidentale

Mesazh nga Vizitor Fri 16 Apr 2010 - 7:43

Ngjarja në Peqin, vetëvrasje aksidentale PoliciaDrejtoria e policisë së Elbasanit pas marrjes në pyetje të të mbijetuarit nga ngjarja e pasdites së djeshme në qytetin e Peqinit ka njoftuar se vdekja e shtetasit Erjon Daja ka ndodhur aksidentalisht.

Ai ka shkuar ne banesen e shtetasit Blerim Hasa, i cili aktualisht ndodhet jashte shtetit dhe duke pastruar nje arme zjarri pistolete te cilen e mbante pa leje, ka qelluar veten aksidentalisht.

Ndersa shtetasi Sami Hasa, me profesion mesues per shkak te tronditjes se forte psikike ka qelluar mbi veten. Shtetasi Sami Hasa aktualisht ndodhet i shtruar ne Spitalin Ushtarak Tirane, jashte rrezikut per jeten. Sipas zedheneses se Drejtorise se Policise se Elbasanit, shtetasi Sami Hasa u arrestua nga ana e policise per vepren penale “Prodhimi dhe mbajtja pa leje e armeve luftarake”.

Nje dite me pare burime te policise por edhe banore te zones kishin hedhur hipotezen e nje vrasje per motive te dobta dhe me pas nje tentative vetevrasje, dyshim qe duket se eshte hedhur poshte pas ekspertizes dhe marrjes ne pyetje te te mbijetuarit.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi