Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Steam paraqitet për Mac People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Steam paraqitet për Mac People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Steam paraqitet për Mac

Shko poshtë

Steam paraqitet për Mac Empty Steam paraqitet për Mac

Mesazh nga L!nndy' Wed 12 May 2010 - 23:09

Steam paraqitet për Mac Steamformac_645091450
Shërbimi i shkëlqyer i luajtjes Steam i kompanisë Valve më në fund është paraqitur për OS X, dhe kjo do të thotë se të gjithë pronarët e ndonjë çfarëdo Mac-u do të jenë në gjendje të luajnë tituj si Portal, pa pasur nevojë për Boot Camp apo për një particion të Windows.
Nëse jeni përdorues i Mac OS X apo keni në shfrytëzim një pajisje kompjuterike nga Mac, këtë klient të Steam mund ta shkarkoni nga steampowered.com, dhe në momentin që bëni këtë ju mund të filloni me shkarkimin e lojërave.

Libraria e Steam e dedikuar për Mac do të përfshijë edhe vetë titullin Portal, që do të jetë pa pagesë deri më 24 maj. Tituj tjerë përfshijnë Sid Meier’s Civilization IV , Football Manager 2010, Torchlight, etj. Ndërsa gjatë javëve në vazhdim do të përfshihen tituj si Team Fortress 2 dhe Left 4 Dead 2.

Gjithashtu Portal 2 do të lansohet në të njëjtën kohë për Mac sikurse për versionin për PC. Përveç kësaj, përzgjedhja e lojërave për të ardhmen mbetet ende thjeshtë spekulim.
L!nndy'
L!nndy'
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : n'Matiqan
Postime Postime : 160
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 06/05/2010
Hobi Hobi : Design

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics