Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Aksidenti në Fushë-Krujë, identifikohet viktima People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Aksidenti në Fushë-Krujë, identifikohet viktima People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aksidenti në Fushë-Krujë, identifikohet viktima

Shko poshtë

Aksidenti në Fushë-Krujë, identifikohet viktima Empty Aksidenti në Fushë-Krujë, identifikohet viktima

Mesazh nga Vizitor Fri 28 May 2010 - 3:14

Aksidenti në Fushë-Krujë, identifikohet viktima Aksidenti-perrenjasNje 38-vjecar nga fshati Thuman i Krujes ka humbur jeten sot ne supestraden Fushë Krujë – Lezhë. Aksidenti ka ndodhur në kryqëzimin e Patokut, ndërsa një betoniere po tentonte të kalonte nga rruga e Patokut për në superstradë, në këto momente është perplasur me një motocikletë që po udhëtonte nga Thumana për në Lezhë.

Burime te policise bejnë te ditur se viktima e ketij aksidenti eshte 38-vjecari Armir Mehja nga Thumana. Policia rrugore ka mberritur ne vendin e ngjarjes duke bere te mundur zhbllokimin e trafikut.

Nderkohe qe ne vendin qe ka ndodhur aksidenti pamja per drejtuesit e mjeteve dhe drejtuesit e motorrit ishte e kufizuar, per shkak te ndertimit te mbikalimit ne vendin qe ndodhi aksidenti.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi