Korçë, 85 vjeçarja denoncon në polici 40 vjeçarin për përdhunim
Faqja 1 e 1
Korçë, 85 vjeçarja denoncon në polici 40 vjeçarin për përdhunim
Një ngjarje e rrallë ka ndodhur në qytetin e Korçës, pasi një 85-vjeçare është paraqitur në policinë e këtij qyteti dhe ka denoncuar faktin se është përdhunuar seksualisht nga një 40-vjeçar. Burime të policisë kanë deklaruar dje se menjëherë pas
denoncimit të gruas së moshuar, është bërë ndalimi i personit të dyshuar, i cili është shtetasi Artur Kovaçi, 40 vjeç. Sipas burimeve nga policia, menjëherë pas kallëzimit, e moshuara është marrë në pyetje në lidhje me ngjarjen dhe ka pretenduar dhunë seksuale ndaj saj nga 40-vjeçari.
Ndërkohë ky i fundit po përballet me hetuesit pas shoqërimit në polici ndërsa ende nuk konfirmohet qëndrimi që ai ka mbajtur ndaj akuzës së bërë nga 85-vjeçarja.
denoncimit të gruas së moshuar, është bërë ndalimi i personit të dyshuar, i cili është shtetasi Artur Kovaçi, 40 vjeç. Sipas burimeve nga policia, menjëherë pas kallëzimit, e moshuara është marrë në pyetje në lidhje me ngjarjen dhe ka pretenduar dhunë seksuale ndaj saj nga 40-vjeçari.
Ndërkohë ky i fundit po përballet me hetuesit pas shoqërimit në polici ndërsa ende nuk konfirmohet qëndrimi që ai ka mbajtur ndaj akuzës së bërë nga 85-vjeçarja.
Vizitor- Vizitor
Similar topics
» Polici shkodran, plagos me pistoletën e punës 30 vjeçarin
» Korçë, policia urdhër mbrojtje për 72-vjeçarin, e rrahu nusja e djalit
» 13-vjeçarja denoncon në polici të dashurin: "Më la shtatzënë"
» Korçë, polici i burgut kapet për vjedhje me dhunë e gjobëvënie me armë
» Absurditet në Korçë! 71-vjeçarja: “Im birë më dhunon fizikisht dhe seksualisht”
» Korçë, policia urdhër mbrojtje për 72-vjeçarin, e rrahu nusja e djalit
» 13-vjeçarja denoncon në polici të dashurin: "Më la shtatzënë"
» Korçë, polici i burgut kapet për vjedhje me dhunë e gjobëvënie me armë
» Absurditet në Korçë! 71-vjeçarja: “Im birë më dhunon fizikisht dhe seksualisht”
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi