Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Edhe Celtic pas Bellamy  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Edhe Celtic pas Bellamy  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Edhe Celtic pas Bellamy

Shko poshtë

Edhe Celtic pas Bellamy  Empty Edhe Celtic pas Bellamy

Mesazh nga Alberti Thu 12 Aug 2010 - 1:04

Edhe Celtic pas Bellamy

Celtic është duke shpresuar ta angazhojë mesfushorin sulmues të Manchester Cityt, Craig Bellamy, dhe tashmë ka filluar negociatat me klubin anglez.

Ditët e Bellamy në Eastlands duket se janë të numëruara, pasi edhe vetë sulmuesi në një intervistë para disa ditësh shprehu pakënaqësinë ndaj trajnerit Roberto Mancini dhe ka shprehur shqetësim për të ardhmen e tij te City.

Sulmuesi më pas u la jashtë ekipit të Cityt për takimin e radhës në Europa League atë ndaj Timisoara, edhe pse në ekip kishte vend edhe për dy lojtarë të tjerë.

Tash menaxheri i Celtic, Neil Lennon, ka pohuar se ata janë të interesuar për Craig Bellamy dhe tashmë kanë filluar negociata me Manchester Cityn. Për uellsianin i interesuar është edhe Sunderlandi.

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: