Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Barcaleta te ndryshme - Faqe 26 People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Barcaleta te ndryshme - Faqe 26 People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Barcaleta te ndryshme

+55
Xhoana
Free spirit
Maksi
il conte
Arabela
Darius
Єямєℓiиdå
Ariel
T_o_n_i
Onia
Klio
EMI
ak-47
Durrsaku
Emona
Docteur
naploni
Poeti Dhimbjes
ALKION
leta
Bukurosh-Djal
dajti modh
Tonii
bobi 10
tironse
kasperi
Edi7
Hera
Old WolF
LaDescarada
GENTA
Ketrushe
Alberti
Erjona gerl
Polici
Vellai
yllii
Engjelli SHqiptar
gorgona
zafina
ERSI
felix
Gjakushi
kleopatra
leona
Aristogata
rifati
zymer
Erti
gesti
xhoel
anetar
WebMaster
Shaban Cakolli
Naki
59 posters

Faqja 26 e 26 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26

Shko poshtë

Barcaleta te ndryshme - Faqe 26 Empty Barcaleta te ndryshme

Mesazh nga Naki Wed 28 Jan 2009 - 22:57

First topic message reminder :

1. Nje plak vendos te martohet kur e marin vesht rinija fillojn te bojn shaka me to e i thojn :mori axha gru te re hem per veti hem per ne...
Plaku duke qeshur ua kthen : Ben vaki e seshte cudi qe ju te gjith te jeni fmit e mi.

2. Nje polic nje dite pyet mamin e tije
Polici: mami pse ne policet jemi kaq te shemtuar sna do njeri?
Mami: Shshshshst te keqen mami duhesh te jesh shume i knaqur me shemturin qe ke se po ta shikosh kete qe po e lexon barcoleten tani sa i/e shemtuar eshte .... :| :| :|
Naki
Naki
WebMaster
WebMaster

Vendbanimi Vendbanimi : Prishtinë
Postime Postime : 1460
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/01/2009
Mosha Mosha : 55
Hobi Hobi : Peshkimi

http://www.nasergashi.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Barcaleta te ndryshme - Faqe 26 Empty Re: Barcaleta te ndryshme

Mesazh nga Anakonda Fri 9 Nov 2012 - 23:10

- Qëndron një polic i trashë para çerdhes së fëmijëve.
- Në atë kohë i afrohet kujdestarja dhe e pyet:
- Më falni, a po prisni fëmijë?
- Jo more, këtë e kam prej birrave, ia kthen polici.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Shkoj ne shkoll gjith gezim,
Hap fb me nxitim,
qe te flas me shpirtin tim.
Nderkoh zysha me ngre ne mesim
qe te flas per vendin tim...
I them zyshes per tu duk
kam qen gjith naten ne facebuk
ma kthen zysha mos u bej merak,
katren po ta postoj me tagg
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Nje Durrsak i pasur kishte nje semundje dhe i duhej te bente transfuzion gjaku patjeter perndryshe keq puna .
Pas shume kerkimesh gjendet nje dhurus gjaku gjirokastrit qe kishte gjakun kompatibl me te durrsakut dhe pacienti i pasur
i gezuar i dhuron nje çek 100 mije euro dhurusit gjirokastrit .
Pas pak kohesh durrsaku kishte nevoje per nje transfuzion te dyte dhe kesaj radhe ai i dhuroj gjirokastritit nje çek 100 eurosh .
Gjirokastriti i zhgenjyer i dergoj nje mesazh durrsakut ; Si ka mundesi kaq pak kete radhe , heren e pare me dergove 100 mije .
dhe durrsaku i kthen mesazhin ; ¨P o por mos harro se atehere nuk kisha gjak gjirokastriti ne vena .
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Djali 5-vjecar: - Babi, cfare eshte korrupsioni? Babi: - Ik te keqen babi se je i vogel dhe nuk kupton nga keto gjera ti. Djali: - Te lutem, ma shpjego thjeshte e thjeshte se e kuptoj une. Babi: - Shiko bir, une jam pronari i firmes dhe kam punetoret qe punojne per mua dhe une quhem kapitalist. Leket qe fitoj, ja jap mamit e cila investon per familjen. Mami quhet qeveria. Ne kemi dhe nje punetore qe na ben punet e shtepise. Pra ajo eshte klasa punetore. Ti je populli dhe motra jote eshte e ardhmja. I kuptove? Djali: - Po babi, e kuptova. Naten vone, tek sa po flinin, motra e vogel beri kaken dhe filloi te qante. Djali u ngrit dhe vajti tek dhoma e prinderve dhe ne krevat ishte vetem e ema. E tundi te emen qe te ngrihej por ajo gerhiste per shtate pale qejfe dhe sdonte tia dinte. La te emen dhe shkoi tek dhoma e sherbyeses, hap deren dhe sheh te jatin duke bere dashuri me te. Mbylli deren dhe tha me vete: - Tani e kuptova cfare eshte kapitalizmi. Kapitalizmi ja fut klases punetore, qeveria fle gjume, populli s'e ndigjon, e ardhmja eshte e zhytur ne m...
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Mesazh nga Anakonda Fri 9 Nov 2012 - 23:12

Nje Kosovare dhe nje nga Shqiperia futen ne nje lokal te pinin e te benin llafe. Tere rruges ky nga shqiperia fliste gjuhen standarde nderkohe qe kosovarit i vinte keq nga vetja se nuk dinte:

Erdhi kamarieri:

Nje bire per mua - porositi ai nga Shqiperia (ke ne nuk themi bire por biRRe, nderkohe qe bire e perdorim per vrimat)
Ndersa per mua nje vrime - ja ktheu kosovari
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

ishin i her tana kafsht e pyllit te ndryme prej friket se luani jua kishte ba bene me i hanger te tana kur ju marune tan rezervat qi kishin per me mi jetu qesin short kush me shku me mush uj .i bjen breshks me shku .kalojn tri dit e nuk duket breshka fillojn te tan me than e shkreta do ta ket hanger luani ..kur del ne pengjere mini e shef breshken e i shkreti prej gzimit fillon e bertet "erdhi erdhi" ja kthen breshka tan nerva e frik "mos m'bani se me rop shpijet nuk po shkoj hic !!"
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Del njeni prej burgut masi kishte ba 20-vjet.I hyp trenit e niset per me shku ne shpi, rruges hyp nji gru me nji fmi te vogel , e ulet perball me kyt burgaxhin.Fillon fmija me qa e i thot e ama, pa pushove,kur te shkojm ne shpi flasim me babin e ta blejm i moter.Rrin ky i shkreti tuj menu,,,,,, nuk i delshin hesapet, e e pyet ket grun"Pash hatrin e zotit a ban me t'vet dicka? A NUK I BAJN FMIT SI MA PERPARA A ??
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Hin njeni ne restorant,e porosit, pule me garnitur,e i thote,kamarjerit,e du pul Lushnjet.Ja bjen ky,mas dy minutash,e thrret kamarjerin,e i thote kja a tiranet, e du lushnjet. ja ndrran ky i shkreti,prap e thrret ,i thot se keni lushnjet ma bjer,perndryshe me bjer,berxoll,me garnitur.Imytun ne kureshtje,kamarjeri guxon e i thot:Ku i njef mar burr se m'cmene?Afroju i pergjigjet,I fus gishtin prapa,e, e gjej, prej ka asht. Pash hatrin e zotit mar burr,une jam i shpis s'fmis,a ke munsi me m'diftu se prej ka JAM...
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Ishte ul lepuri nen nji hije,tuj pi, e tuj ba si cub,me puro ne dor e kush kalo anej pari i thote,pa e pat luanin thoni mos kala knena se ta po ti pret lepri vesht.I shkon, fjala ne vesh luanit,e niset kada kadal me e taku.E gjen nen hije sa kishte fillu mu dej, e i thot"HE MAR GRUP CA JE TUJ BA?hic ma ja kthen ky,itu si i marr tuj pi e kajher flas marrina.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Mesazh nga Anakonda Fri 9 Nov 2012 - 23:13

Shkoi nastradini në parajs dhe po shikonte nepër mure disa ora dhe e pyet ëngjëllin…
Pse jan këto ora në parajs? Me to masim korropsionin nepër bot thot ëngjëlli, nvaret nga shpejtësia që lëviz ora.

Nastradini shikon orën e Italis lëvizte pak.
Shiko orën e Amerikës lëvizte shum.
E të gjitha me radh po orën e Shqipris nuk po e gjente dhe pyet ëngjëllin: ku ndodhet ora e Shqipris?Ëngjélli: e ka mar Zoti si ventilator.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Nje plak 97 vjec shkon tek nje zyre sigurimesh:
C’kemi? Dua te bej nje siguracion per jeten.
Sa vjec je?
97-i thot plaku.
Nenpundesi cmendet:
... Tallesh po cte duhet ty siguracioni?
Po ja do shkoj me babin jashte shtetit, dhe thame te siguroheshim.
Me babain tend!? Po sa vjec eshte ai?
Neser do i mbushe 125.
E ku do te shkoni?
Do te shkojme te takojme gjyshin tim.
C’fare thua, tallesh me mua, gjyshin the!!!??? Po sa vjec eshte gjyshi yt?
Javen tjeter mbush 147.
E c’far ben ai?
Po ja ai do martohet, dhe do shkojme ne dasem.
Nenpunesi i afrohet dritares gati te hidhet: Te martohet!? Po c'i duhet atij te martohet?
Budallalleqe more,e detyrojne prinderit.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

N'kohe te partise shkon njeni me kerku pune ne komitet,takon shefin e zyres se punes i kjan hall,e ky e nis me fillu te ndermarrja e pastrim purpunim plehnave. Parqitet te magazinjieri ,merr teshat e punes i japin nji fshise te re e i thojn fillo e shi rrugen e drejte i here majtas i here djathtas,niset ky i shkreti e fillon pune.Kalon i dite e nuk duket ky hiq,kalon java e thrret brigadierin shefi me pyt i thote ky nuk di gja per bes veq noshta ka pas hall me marr njata tesha,e njata qizme e ka ik.Kur bjen telefoni i thote kush je!i pergjigjet "Jam aj puntori qi ka fillu pune para i javet a muneni me ma qu i shise tjeter se mka maru?e put shefi po ku je more ku nodhesh? jam te ura e Lezhes more a me nin a jo
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Nje fshatare vjen ne qytet dhe futet ne nje lokal per t'pire nje kafe, aty i vjen kamarieri dhe e pyet, cfare mund t'ju sherbeje ? Ajo i thote: Nje kafe ! Kamerieri e pyet perseri: Cfare kafe deshironi ? Fshatarja ia kthen: Shiqoma qehren (fytyren) njehere, porositma kafen (kinse ne baze te qehres/fytyres). Kamarieri ndalet pak dhe e shiqon e shiqon, dikur i thote:
"Me falni s'kemi kafe bajat (jo t'fresket).
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Bjondja ne avion
Nje here nje bjonde diku nga nje vend i Europes fiton nje llotari per te shkuar ne New York.
Bjondja kishte nje bilete economy class. Por kur hyn ajo pa qe karriget ne zonen e mbyllur me perde ishin me te medha dhe me te rehatshme se ate te economy class dhe vendos qe te ulet ne nje nga te parat. Duke pare nje gje te tille disa nga stjuardesat me rradhe u perpoqen qe ta largonin bjonden nga ku ishte ulur per ne vendin e saj. Por bjondja nuk pranonte qe nuk pranonte duke thene qe 'Une kam fituar llotarine dhe do te shkoj ne New York'. Me ne fund nje nga stjuardesat shkon ne kabinen e piloteve dhe shpjegon se si e kishte hallin. Njeri nga kapitenet e pyet se si eshte zonja. Me te degjuar qe ishte bjonde i thote:
-Degjo me lini mua te flas me te pasi gruaja ime eshte bjonde dhe une di se se te merrem vesh me te....hahaha... ...KOPANI...
Ai shkon atje pershperit dicka ne veshin e bjondes dhe bjondja menjehere shkon ne vendin e saj. Te habitur te gjithe stjuardesat e pyesin se si kapiteni arriti ta bindte bjonden. Ai pergjigj:
-Shume thjesht:i thashe qe; 'Kjo pjese e avionit nuk shkon ne New York'.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Ne nje avion po udhtonin nje hoxhe , nje fmi , Sali berisha , Ismajl kadare dhe Lorik Cana .
Komandanti i njoftoi se avioni do shperthente dhe duhej te hidheshin me parashute , por problemi ishte se u dha vetem 4 parashuta
dhe ata ishin pese . Loriku merr nje parashute i pari dhe thote , me vjen keq por une e meritoj se pa mua kombtarja e futbollit ska kuptim
dhe hidhet , pastaj kap parashuten Sala dhe thote , une jam i pari i vendit , pa mua do kalojme ne krize qeveritare , pastaj kam dhe autostraden e
Elbasanit per ta mbaruar , me vjen keq dhe hidhet .
Kadare kap nje parashut dhe thote , une do hidhem se dua te jetoj dhe pak me shprese mos marr çmimin nobel se e kam fiksim dhe hidhet .
Ngej hoxha dhe femia . Hoxha i thote fmis , merre parashuten qe ka ngelur dhe hidhu se ti ke jeten perpara , kurse une kam hedhur pas kraheve te shumten .
Jo jo pa problem ja kthen çuni , kan ngelur dhe dy parashuta se xhaxhi Sali mori çaten time te shkolles .
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Mesazh nga Anakonda Fri 9 Nov 2012 - 23:14

Nje bjonde tironse shkon tek dentisti per te mjekuar nje dhemball .
Dentisti i thote se duhet te hiqte nervin e dhemballes dhe do ti beje nje mpirje lokale .
Jo jo ja kthen bjondja me ba nje mpirje Tirone
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Ne bulevard po ndertoheshin 2 ndertesa te reja te dyja me nga 6 kate.
Me pare hapet ndertesa ne krahe te majte dhe e vizitojne per here te pare 2 goca
Sa futeshe ne katin e pare ishte nje tabele qe lexonte :Ketu shiten burra !
Me tej ishte nje tabele tjt qe per me shume vizitoni katet me larte me nje kusht qe skthehni dot nje kat me poshte.
E futen me ne brendesi gocat ne katin e pare e lexojne :Ketu shiten burra romantike!
Su kenaqen me kaq gocat e shkuan tek kati i dyte ku shkruhej : Ketu shiten burra romantike dhe qe dine te gatuajne!
Sndaluan as aty e shkuan me lart ne te 3in ku shkuante :Ketu shiten burra romantike ,qe dine te gatuajne dhe te bejne punet e shtepise!
U menduan gjate gocat dhe shkuan nje kat me lart ne te 4-in .Tek i 4 shkruhej : Ketu shiten burra romantike ,qe dine te gatuajne ,te bejne punet e shtepise dhe te pashem!
Jemi qe jemi ikim me lart thane gocat e vajten per tek i 5 ku shkruhej :Ketu shiten burra romantike ,qe dine te gatuajne ,te bejne punet e shtepise ,te pashem dhe jo xheloze!YYY e keshtu u nisen per ne katin e fundit duke menduar se do gjenin perfektin e jetes se tyre,e gjejne nje tabele qe shkruhej :
Na vjen keq,ky kat eshte per femrat qe skenaqen asnjehere me ate cka kane.
Pak dite me vone hap dyert dhe ndertesa tjt perballe saj ku ishte per meshkujt,e vendosen ta vizitonin 2 cuna.
Futen cunat lexojne perballe qe shiten femra,e tek tabela tjt thoshte qe ne katin e pare gjendeshin femra qe te kenaqin ne *** dhe qe nuk ktheheshe dot nje kat me poshte.Pane veten cunat dhe shkuan ne katin e dyte qe shkruhej,Kati i dyte ofron femra qe te kenaqin ne *** dhe skane shume llafe.
Nderkohe sot e kesaj dite kati i 3-te,i 4-rt, i 5-te dhe i 6-te sjane vizituar ende
Kush e kapi e kapi
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Ishte njena e jetote ne suedi tesh 15 vjet,e merr babaen e vet ne telefon e pyt si asht ky, po aj, po ka tezja, po ka hallat,po ka kojshit,e ne fun i thot po ka Shkodra mar bab, qa thojn noj gja.Ja kthen i ati qa me te than maj vajz ne Shkoder gjysa flasin ne celular e gjysa me VEDI........
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Dy pederasta ne shtrat

Dy pederasta ishin ne shtrat dhe njeri i thot tjetrit :
- I dashur sot isha ne spital dhe bera testin e
AIDS dhe rezultova pozitiv ....
-Dhe ma thua tani ??!!
-Po beja shaka me pelqen kur i shterngon
bythet keshtu ...
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Gra ekzigjente

Nje grup shoqesh ne udhetim po kerkonin nje hotel ku
te kalonin naten. Gjeten nje te vecante ku ishte shkruar
ne vitrin" per gra beqare".U bene kurioze dhe vendoen
te hynin. Ne hyrje portieri u shpjegon se si funksionon:

-Hoteli ka 5 kate te gjitha . Ngjisni nje kat
nje her edhe po gjetet ate qe kerkoni ndaluni aty .
Eshte e lehte te vendosesh pasi cdo kat ka shpjegime
se cdo te gjeni aty. Rregulli i vetem eshte se po iket
nga kati nuk mund te ktheheni me aty .

Gocat gjithmon e me te cuditura vendosen te rrinin aty.Ngjisin
katin e pare dhe lexojn kartelen e cila thoshte "Gjithe
djemte ketu jan dashnore medioker , por si kompesim jan te
ndjeshem dhe sensibel"
Gocat ja fusin te qeshures dhe ngjisin katin e dyte.
Aty lexonte " Gjithe djemte ketu jan dashnore eksperte por trajtojn keq grate " .
Nuk benin per to dhe ngjisin shkallet e arrijn gocatdashnore te medhenj dhe te kujdesshem ndaj kerkesave te grave"

Do ishte mire ketu por , jan edhe dy kate per
tu vizituar ...Keshtu shkojne ne katin e katert dhe kartela
aty thote " Ketu gjithe meshkujt jan shum te bukur , jane
dhe te ndjeshem, shum dashnore besnike , e mbi te gjitha
jan beqare e shum terheqes".
Gocat qeshin me djallzi.Jan shum gati te qendrojn por
vendosin se do jet mekat te mos shohin se cfare u
rezervon kati i fundit. Kur arrijne ne katin e fundit
kartela thoshte :
"ketu nuk ka meshkuj. Ky kat eshte ndertuar vetem per
te demostruar se grate s'ka zot qe i kenaq" .
ne katin e trete ku lexojne " ketu gjithe burrat janedashnore te medhenj dhe te kujdesshem ndaj kerkesave te grave"

Do ishte mire ketu por , jan edhe dy kate per
tu vizituar ...Keshtu shkojne ne katin e katert dhe kartela
aty thote " Ketu gjithe meshkujt jan shum te bukur , jane
dhe te ndjeshem, shum dashnore besnike , e mbi te gjitha
jan beqare e shum terheqes".
Gocat qeshin me djallzi.Jan shum gati te qendrojn por
vendosin se do jet mekat te mos shohin se cfare u
rezervon kati i fundit. Kur arrijne ne katin e fundit
kartela thoshte :
"ketu nuk ka meshkuj. Ky kat eshte ndertuar vetem per
te demostruar se grate s'ka zot qe i kenaq" .
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Mesazh nga Anakonda Fri 9 Nov 2012 - 23:15

ishin dy kushurinj...po njani kishte ik jashte edh ekishte bere shume lek...vjen nshqiperi ky me lek te madh..edhe me makin luksoze X5..i thote ky kushriri i vet:si ka mundsi or burr ti per kaq pak kohe bane lek te madh...paske ble makin te shtrenjt X5,m co edhe mu jasht te baj naj lek edhe tblej makin si ti...i thote ky: po un qe kam ble kte makin kam ba pun te ndryshme...mi thuj i thot ky ca ke ba se i baj dhe une...jo nuk ti them i thot ky ...po mi thuj ...jo sti them i thote se nuk e ben dot ti or burr...si perfundim ja tha: po un i kam ra edhe bithes or burr i thote...po hajt ja kthen ky me co dhe mu se po i bie dhe un....edhe ky e con jasht edhe e prezanton me nje zezak...po zezaku e kishte shume te madh...u trem ky kur e pa...i thot aman me fut vetem majen sa per nje golf 2 se nuk e du X5..
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Mesazh nga il conte Fri 7 Dec 2012 - 22:51

Nje cifti te bardhe u lindi femija i zi. Burri i nevrikosur i thote se shoqes:
Me thuaj me ke e ke se te mbyta.
Me ty mor burre. S'ke pse te shqetesohesh. Paske harruar sa u nxime vjet ne plazh... [smile_1]))

je farewww je farewww hihihi
il conte
il conte
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 5371
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/09/2011
Mosha Mosha : 42
Hobi Hobi : cinema & calcio.formula uno

Mesazh nga il conte Fri 7 Dec 2012 - 22:59

Kur vdiq 1 prositute...
kembet i thane njera tjetres...
me ne fund bashk moj moter ... :P [smile_1]))) je farewww je farewww
il conte
il conte
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 5371
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/09/2011
Mosha Mosha : 42
Hobi Hobi : cinema & calcio.formula uno

Mesazh nga kasperi Wed 22 May 2013 - 0:30

Na ishte njehere nje bjonde dhe qante se I kishte vdekur e ëma por sapo ishte pergjegjur ne cellular fillon te qanë edhe me shumë,nje shoqe e pyet por tash qfare ke qe po qane edhe më shume.Ajo I pergjigjet se edhe motres time I paska vdekur e ëma tashë me lajmeroi .
kasperi
kasperi
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Prishtine
Postime Postime : 19666
Anëtarësuar Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi Hobi : trokitja ne dritare

Mesazh nga Anakonda Fri 24 May 2013 - 21:14

ISHTE NJE GRUA ME BARRE EDHE SHKON BEN EKON
DHE I DALIN QE KISHTE TRE KALAMOJ NE BARK..IKIN MUAJT EDHE KALAMOJT
BEJNE MUHABET ME NJERI TJETRIN..E PYET I 3 TE PARIN CFARE DO BEHESH TI
KUR TE DALESH NE JETE...UNE DO BEHEM ELEKTRICIST SE SPASKA DRITA KETU BRENDA...
E PYET TE DYTIN PO TI CFARE DO BEHESH KUR TE DALESH NE
JETE...UNE DO BEHEM HIDRAULIK SE NA MBYTEN UJRAT EDHE PO NA ZE RAMATIZMA..
TANI PYESIN TE TRETIN KETO DY TE PARET..PO TI MER CFARE DO
BEHESH KUR TE DALESH NE JETE..UNE DO BEHEM POLIC...EDHE PSE DO BEHESH
POLIC TI MER I THANE KETO..DO BEHEM POLIC SEPSE SE KUSH ESHTE NJE QEROS
QE FUT KOKEN NJE E DY EDHE NA PESHTYN.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Mesazh nga Anakonda Fri 24 May 2013 - 21:14

Babi: Bir pse qan?
Djali: Pash ne enderr sikur po digjej shkolla...
Babi: Ska gje ishte thjesht nje enderr...
Djali: Prandaj po qaj se ishte enderr.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë