Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
GJYKATA\Burg per vrasesit e te miturit per nji varse floriri... People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
GJYKATA\Burg per vrasesit e te miturit per nji varse floriri... People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GJYKATA\Burg per vrasesit e te miturit per nji varse floriri...

Shko poshtë

GJYKATA\Burg per vrasesit e te miturit per nji varse floriri... Empty GJYKATABurg per vrasesit e te miturit per nji varse floriri...

Mesazh nga **Jeta** Wed 15 Sep 2010 - 1:21

Shkodër/ 15 Shtator - Tre ditë pas vrasjes së 14-vjeçarit nga Dukagjini, vetëm për një varëse floriri, dy vëllezërit e akuzuar janë lënë në “arrest me burg” ndërsa adoleshenti Sokol Macaj do të qëndroje vetëm 10 ditë në qeli për shkak të bashkëpunimit me drejtësinë. 26-vjeçari Edmond Kodra mohoi para trupit gjykues pjesëmarrjen ne vrasjen e Agim Leres, duke fajësuar të vëllanë dhe shokun e tij.
Por pavarësisht pretendimit te të pandehurit, gjykata dha masën e kërkuar nga Prokuroria. Ndërsa procesi ndaj dy të akuzuarve te tjerë është zhvilluar pa praninë e medias për shkak të moshës se tyre te mitur. Sipas policisë dy vëllezërit dhe bashkëfshatari i tyre 15-vjeçar kane keqtrajtuar fizikisht dhe me pas e kane mbytur ne lumin e fshatit te miturin, i cili ka refuzuar tu jepte një varëse floriri. Fillimisht autorët tentuan ta paraqesin gjithçka si aksident, por gjatë ekspertizës së kufomës u vunë re shenjat e dhunës në trup dhe kryesisht në qafë gjatë mbytjes ne lumë.
**Jeta**
**Jeta**
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Always in you're heart....
Postime Postime : 8276
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 31/01/2010
Hobi Hobi : leximi,muzika...

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi