Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Korcë, burg pa afat vrasësit të të moshuarit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Korcë, burg pa afat vrasësit të të moshuarit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korcë, burg pa afat vrasësit të të moshuarit

Shko poshtë

Korcë, burg pa afat vrasësit të të moshuarit Empty Korcë, burg pa afat vrasësit të të moshuarit

Mesazh nga Vizitor Mon 12 Apr 2010 - 3:05

Korcë, burg pa afat vrasësit të të moshuarit Gjykate2Dy nga autorët e vrasjes së 73-vjecarit Nexhat Gega pronarit te nje magazine ne fshatin Pojan, jane lene ne burg pa afat.

25-vjecari Blerim Berberi dhe shoku i tij Nerton Fetah te dy nga fshati Pojan kane dale para togave te zeza per masen e sigurise pas arrestimit te tyre nga policia per vepren penale te vrasjes ne bashkepunim.
Per shkak te moshes te mitur autori i trete i kesaj ngjarje pritet te dale per mase sigurie nje dite pas dy shokeve te tij me te cilet per arsye grabitje kane vrare ne daten 25 mars shtetasin Nexhat Gega.
Gjykata e Korces ka lene ne burg dy te rinjte te cilet krahas vrasjes se 73 vjecarit akuzohen edhe per nje sere grabitjesh me arme dhe maska ne fshatrat e Pojanit dhe ne qafen e Zvezdes.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi