Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
ITALI\Cifti shqiptaro-italian tenton vetevrasje me gaz People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
ITALI\Cifti shqiptaro-italian tenton vetevrasje me gaz People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ITALI\Cifti shqiptaro-italian tenton vetevrasje me gaz

Shko poshtë

ITALI\Cifti shqiptaro-italian tenton vetevrasje me gaz Empty ITALICifti shqiptaro-italian tenton vetevrasje me gaz

Mesazh nga **Jeta** Wed 15 Sep 2010 - 1:26

Milano/ 15 Shtator - Një çift shqiptaro-italian janë shpëtuar nga policia pasi po i jepnin fund jetës me bombola gazi, që do ti shpërthenin. Ngjarja ka ndodhur në Milano, Itali. Emrat e dy personazheve nuk janë bërë të ditur nga policia, por janë

shoqëruar për në spital. Sipas të dhënave, çifti kishte tentuar të vriste veten dhe në vitin 2006, kur kishin lëshuar gazin në apartament.

Por më shumë se çifti, fqinjët e tyre jetonin prej kohësh në terror. Një prej tyre ka treguar për gazetën italiane “La Republica”, se jetonin prej vitesh në terror dhe prisnin nga momenti në moment që banesa e çiftit të shpërthente. Por sot ka përfunduar dhe ankthi për ta. Çifti kishte vendosur që të vetëvritej duke ndezur një shkrepse pasi kishin lëshuar gazin në banesë. Por fqinjët kanë njoftuar karabinierët për ngjarjen që pritej të ndodhte mëngjesin e sotëm.

Ishte pronari i një lokali në katin e parë të pallati që kishte dhënë alarmin. Ai kishte ndjerë erën e fortë të gazit dhe kishte njoftuar menjëherë zjarrfikësit. Në vendin e ngjarjes kanë mbërritur dhjetëra karabinierë dhe zjarrfikës të cilët kanë ndërhyrë dhe kanë bllokuar rrjedhjen e gazit. Ndërkaq që dy personat janë dërguar në spital.
**Jeta**
**Jeta**
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Always in you're heart....
Postime Postime : 8276
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 31/01/2010
Hobi Hobi : leximi,muzika...

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi