Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
“Çohu” reagon ndaj deklaratës së ambasadorit Dell   People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
“Çohu” reagon ndaj deklaratës së ambasadorit Dell   People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

“Çohu” reagon ndaj deklaratës së ambasadorit Dell

Shko poshtë

“Çohu” reagon ndaj deklaratës së ambasadorit Dell   Empty “Çohu” reagon ndaj deklaratës së ambasadorit Dell

Mesazh nga Alberti Fri 19 Nov 2010 - 20:57

“Çohu” reagon ndaj deklaratës së ambasadorit Dell

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Christopher Dell, ka ripërsëritur se nuk e ka ndërmend ta vizitojë Lëvizjen “Vetëvendosje”. Ai ka dhënë një sqarim për këtë, duke thënë se Lëvizja “Vetëvendosje” nuk po tregohet se është duke u angazhuar për procese demokratike dhe se nuk e ka nënshkruar as Kodin e Mirësjelljes.
Ndaj kësaj deklarate ka reaguar organizata për dinjitet dhe antikorrupsion “Çohu”, duke thënë se Dell ka ndërhyrë ashpër me këto veprime në integritetin e procesit zgjedhor duke favorizuar njërën parti dhe duke anashkaluar, në këtë rast, Lëvizjen “Vetëvendosje”.

“Preferencat e shprehura në mënyre kaq të vrazhdë besojmë se cenojnë barazinë e konkurrencës së subjekteve politike, marrë parasysh pushtetin ekzekutiv që ka zyra civile ndërkombëtare mbi institucionet e Kosovës”, ka thënë Avni Zogiani i “Çohu”.

“Këtë vit zgjedhjet në Kosovë janë duke u mbajtur në rrethana shumë të rënda, praktikisht nën një pushtet një-partiak, me një situatë shumë fragjile brenda subjekteve politike opozitare, të gjendura përballë presioneve të mëdha për shkak të përdorimit të resurseve publike të partisë në pushtet. Prandaj ndërhyrjet e ndërkombëtarëve mund të jenë vendimtare dhe të ndikojnë në mënyrë jodemokratike në zhvillimin e zgjedhjeve në Kosovë”.

Ndërkohë në emisionin Rubikon të KTV-së, lideri i Vetëvendosjes, Albin Kurti, ka thënë se është i hapur dhe i gatshëm të takojë cilindo përfaqësues ndërkombëtar, por vetëm si partner të barabartë.

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: