Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
“Wikileaks” zbulon një tjetër dokument lidhur me Kosovën të misionit diplomatik amerikan në Gjermani. People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
“Wikileaks” zbulon një tjetër dokument lidhur me Kosovën të misionit diplomatik amerikan në Gjermani. People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

“Wikileaks” zbulon një tjetër dokument lidhur me Kosovën të misionit diplomatik amerikan në Gjermani.

2 posters

Shko poshtë

“Wikileaks” zbulon një tjetër dokument lidhur me Kosovën të misionit diplomatik amerikan në Gjermani. Empty “Wikileaks” zbulon një tjetër dokument lidhur me Kosovën të misionit diplomatik amerikan në Gjermani.

Mesazh nga Prada Tue 30 Nov 2010 - 8:06

Këtë herë bëhet fjalë për një dokument ku flitet rreth organizimit dhe zbatimit të planit për shpalljen e pavarësisë së Kosovës dhe mbështetjes gjermane për të.

Zëvendësshefi i misionit amerikan në Gjermani, John Koenig, siç raporton “Indeksonline”, udhëzon shtetin gjerman se si të veprohet për të koordinuar sa më mirë shpalljen e pavarësisë së Kosovës, dhe si të bëhet mbështetja e shtetit të ri nga Gjermania.

“Ne shohim bashkëpunim ndërmjet kancelares dhe Stenimeierit për Kosovën, dhe ka interes për të punuar së bashku me SHBA-në për të zgjidhur statusin dhe për të bërë gati rolin prijës të BE-së atje. Derisa Bundestagu do të angazhohet intensivisht në debatin që do të pasojë shpalljen e koordinuar të pavarësisë, ne presim konsensus të gjithanshëm në favor të pavarësisë dhe që KFOR-i e Misioni Planifikues i BE-së të mbajnë misionet e tyre”, thuhet në dokumentin sekret diplomatik të diplomacisë amerikane.
Prada
Prada
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : Ne Hapesire
Postime Postime : 7718
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/04/2010
Mosha Mosha : 112
Hobi Hobi : Ndihmes Bageri

Mbrapsht në krye Shko poshtë

“Wikileaks” zbulon një tjetër dokument lidhur me Kosovën të misionit diplomatik amerikan në Gjermani. Empty Re: “Wikileaks” zbulon një tjetër dokument lidhur me Kosovën të misionit diplomatik amerikan në Gjermani.

Mesazh nga Anakonda Sat 10 Nov 2012 - 5:49

zbulim interesant me thon tdrejten
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time