Babai, nëna e fëmija të lindur në të njëjtën ditë!
3 posters
Faqja 1 e 1
Babai, nëna e fëmija të lindur në të njëjtën ditë!
I vogli Jamal White Jr. ka ardhur në botë, duke arritur diçka të pabesueshme – është i lindur në të njëjtën ditë si dhe prindërit e tij, Tiara dhe Jamal White Sr.
Djali është lindur të mërkurën 24 nëntor, data që është shumë e njohur për prindërit e tij. “Ai është dhurata më e mirë e mundshme për ditëlindje”, thotë e gëzuar Tiara. Ndërsa babai i tij thotë se kjo është thjesht fat.
Që gjërat të jenë të pazakonta, kur u takuan para një viti, Tiara dhe Jamal ndanin mbiemrin e njëjtë. “Në fillim nuk i besova, u detyrua të më tregojë patentën e shoferit dhe atëherë pamë se nuk ndanim vetëm mbiemrin, por edhe ditëlindjen”, deklaroi Tiara për mediet amerikane.
Gjasat që tre anëtarë të familjes të kenë ditëlindjen në të njëjtën ditë, sipas matematicientëve, sillet rreth 133155:1.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Re: Babai, nëna e fëmija të lindur në të njëjtën ditë!
Po qe une kam lexuar para shume viteve nje koecidence te jashtzakonshme...
Dy burra, njeri ne Amerike dhe tjetri ne Australi...te lindur ne te njejten dite, ne te njejtin vit, te njejtin emer dhe mbiemer dhe emrat e prinderve te njejte...te martuar ne te njejtin vit dhe grate te njejtat emra dhe te dy nga dy femije te lindur ne te njejtet vite......koecidenca qe ta heqin trurin, te pashpjegueshme..
Dy burra, njeri ne Amerike dhe tjetri ne Australi...te lindur ne te njejten dite, ne te njejtin vit, te njejtin emer dhe mbiemer dhe emrat e prinderve te njejte...te martuar ne te njejtin vit dhe grate te njejtat emra dhe te dy nga dy femije te lindur ne te njejtet vite......koecidenca qe ta heqin trurin, te pashpjegueshme..
Ariel shkruajti:Po qe une kam lexuar para shume viteve nje koecidence te jashtzakonshme...
mireseerdheet mireseerdheet mireseerdheet mireseerdheet
Vizitor- Vizitor
tep[er in teresante.................
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Babai, nëna e fëmija të lindur në të njëjtën ditë
» Martohet çifti i lindur në të njëjtën ditë, në të njëjtën spital
» Çifti lind sërish, në të njëjtën ditë, binjakë