Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Shkodra ende njësh me ujin People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Shkodra ende njësh me ujin People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shkodra ende njësh me ujin

Shko poshtë

Shkodra ende njësh me ujin Empty Shkodra ende njësh me ujin

Mesazh nga WebMaster Sun 5 Dec 2010 - 14:03

Ndërsa situata duket se ka nisur të përmisohet pasi ka ulje të shkarkimeve nga hidrocentralet, në mëngjezin e sotëm Shkodra është gdhirë duke u lutur.
Arqipeshkvia e Shkodrës meshën e sotme ia ka kushtuae lutjeve ndaj Zotit për shpëtimin e Shkodrës nga përmbytjet dhe i është drejtuar njerëzve që të tregohen humanitarë e të mos u marrin lekë për të transportuar me varka.

Ndërsa e gjithë Shkodra po mban sytë nga uji, një dritë shprese duket se ka bërë optimist shkodranët me hapjen e kohës.

Tek Harku i Bërdicës, ku një ditë më parë niveli ujit ka qenë mbi një metër, sot niveli i ujit në rrugë është rreth 30 cm, pamjet tregojnë për një ulje të ndjeshme të nivelit të ujit.

Ndërsa në qytet uji nuk ka pasur tendecë rritje si ditët më parë madje në disa zona të qytetit niveli ujit ka pësuar rënie, por sipas peshkatarëve të vjetër në qytet uji do lagohet më me vështirësi se në zonën e Nënshkodrës pasi rrjedha e Bunës është shumë më e dobët se ajo e Drinit.

Por tepër shqetësuese duket situata e higjenës, ku qyteti dhe Nënshkodra rrezikojnë të përballem me një emergjencë mjedisore pasi ujërat e zeza dhe karburanti që del nga pikat e përmbytura të karburanteve ka ndotur rrezikshëm mjedisin.
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë