Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kuzhina kineze People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.


Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kuzhina kineze People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kuzhina kineze

2 posters

Shko poshtë

Kuzhina kineze Empty Kuzhina kineze

Mesazh nga Єямєℓiиdå Tue 28 Dec 2010 - 6:27

Ketu sillni receta gatimi te ushqimeve kineze..

Mua me pelqejne per vete.. mireseerdheet

Involtini primavera
Perberesit per 12 involtini primavera:
12 copa petash te vogla katrore (copa te vogla si te besh byreqe trekendeshe)
2 karrota
1 kercell sedano (eshte lloj barishte)
1 kokerr qepe (te madhe)
3 gjethe lakre
100 gr sytha soje
kripe
vaj (per te skuqur, jo ulliri)

Pastroni, lani dhe prisni perimet ne rripa te gjate e te holle.
Kuzhina kineze 71371834

Ne nje tigan hedhim disa luge vaj dhe qepen dhe i skuqim, me pas shtojme sedanin dhe karrotat dhe ne fund sythat e sojes bashke me lakren dhe i perziejme. I hedhim kripe, shtojme nje filxhan uje, i mbulojme dhe i leme te marrin vale per nja 10 minuta.
Pasi jane gati perimet, i heqim kapakun dhe i leme derisa te thahet komplet uji qe kane.
Kuzhina kineze 92278780

Kur te jene ftohur perimet, hapim petat ne nje tavoline te sperkatur pak me miell dhe hedhim nga nje luge gjelle nga ajo qe kemi pregatitur ne qender te petave.
Kuzhina kineze 74748896

Procedura per te mbyllur involtini primavera eshte shume e thjeshte.
1. Rrotulloni majen e pastes siper Arrotolate la punta della pasta verso l’alto
2. Mbyllni dy anesoret e petave
3. Rrrotulloni byrekun per ta mbyllur perfundimisht
4. dhe se fundmi cepin tjeter e lagim pak me uje per te ngjitur qe mos te hapet gjate skuqjes

I marrim byreqet dhe i veme ne nje pjate te lyer pak me miell dhe i vendosim ne frigorifer per afro 10 minuta.
Kuzhina kineze Involtiniprimavera3

Pastaj marrim nje tigan te thelle dhe hedhim vajin per ti skuqur dhe fillojme i skuqim Involtinit duke i rrotulluar nga te dy anet derisa te marrin nje ngjyre te arte.
Kuzhina kineze 31194377

I heqim dhe i vendosim ne nje pjate me leter thithse ku mund ti heqim vajin e tepert dhe me pas i vendosim ne pjaten qe do i servirim. Shoqerohen me salsa te ndryshme sipas deshires.

Kuzhina kineze 35693315
Єямєℓiиdå
Єямєℓiиdå
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 17963
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Muzika, leximi & noti

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Kuzhina kineze Empty Re: Kuzhina kineze

Mesazh nga Anakonda Mon 5 Mar 2012 - 8:49

Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi