Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Krimi në familje godet sërish  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Krimi në familje godet sërish  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Krimi në familje godet sërish

Shko poshtë

Krimi në familje godet sërish  Empty Krimi në familje godet sërish

Mesazh nga Vizitor Thu 6 Jan 2011 - 12:51

Krimi në familje godet sërish  DY-VRASJET-06_tn_1Një krim i rëndë brenda familjes tronditi mëngjesin e së enjtes qytetin e Durrësit. Bukurie Hoxha, 44 vjec, nënë e tre fëmijëve u vra me armë zjarri nga bashkëshorti i saj 54-vjecar. (UPDATE)

Agron Hoxha, në gjendje të dehur ka qëlluar mbi të shoqen pas një konflikti, duke e lënë të vdekur në vend.

I traumatizuar për krimin që kreu, 54-vjecari ka qëlluar më pas veten me automatik, duke mbetur i plagosur rëndë.

Në momentin e krimit 3 fëmijët kanë qenë duke fjetur dhe janë ngritur nga gjumi pasi kanë dëgjuar të shtënat.

Policia tha se pret përmirësimin e gjendjes së 54-vjecarit, i cili ndodhet në reanimacionin e Durrësit, për t’i komunikuar arrestin.

Ndërkohë që në Yrshek, një fshat në periferi të Tiranës, u vra nga fqinji i tij 75-vjeçari Feim Leka. Viktima dhe agresori, shtetasi Isuf Sinani, kishin marrë së bashku pak kohë më parë me qera një pjesë toke me qëllim kullotjen e bagëtive.

Gjatë kullotjes në mesditën e së enjtes, ata janë konfliktuar për ndarjen e tokës që kishin bërë, duke akuzuar njëri-tjetrin se kishin përdorur më shumë sipërfaqe nga sa u takonte.

Konflikti ka përfunduar me nxjerrjen e armëve të ftohta që mbanin me vete. 67-vjecari Sinani e ka qëlluar disa herë në trup fqinjin e tij.

Banorët e zonës e kanë përcjellë të moshuarin të plagosur drejt Spitalit Ushtarak në Tiranë, por ai ka ndërruar jetë pasi kishte humbur sasi të konsiderueshme gjaku. Policia shkoi në vendin e ngjarjes dhe arrestoi 57-vjecarin nën akuzën e “vrasjes me dashje”.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Krimi në familje godet sërish  Empty Re: Krimi në familje godet sërish

Mesazh nga Prada Thu 6 Jan 2011 - 12:57

ahhhhh alkoholi alkoholi ncncncncnc qfar ti thojmi ksaj merzitje shume merzitje shume
Prada
Prada
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : Ne Hapesire
Postime Postime : 7718
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/04/2010
Mosha Mosha : 112
Hobi Hobi : Ndihmes Bageri

Mesazh nga Vizitor Thu 6 Jan 2011 - 21:01

alkoli vertet,,,por ka shpesh shume gjera te ndodhura para se te kapin goten duhaniiiii
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Prada Fri 7 Jan 2011 - 0:54

Gjashtë persona u plagosën me thikë gjatë përleshjes midis dy familjeve në fshatin Subash të Gjirokastrës. Shkaku i sherrit ishin bagëtitë.
Të plagosurit janë Bexhet dhe Endrit Lluka, Zaim Sina, Aldar Sina, Berjan Sina dhe Altin Sina të cilët janë dërguar me urgjencë në spitalin e Gjirokastrës.

Sherri ka nisur pasi familja Sina ka futur bagëtinë në kullotat e familjes Lluka
.
Prada
Prada
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : Ne Hapesire
Postime Postime : 7718
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/04/2010
Mosha Mosha : 112
Hobi Hobi : Ndihmes Bageri