Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Fondacioni “Behgjet Pacolli” shpërndau ndihma në Shkodër  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Fondacioni “Behgjet Pacolli” shpërndau ndihma në Shkodër  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fondacioni “Behgjet Pacolli” shpërndau ndihma në Shkodër

Shko poshtë

Fondacioni “Behgjet Pacolli” shpërndau ndihma në Shkodër  Empty Fondacioni “Behgjet Pacolli” shpërndau ndihma në Shkodër

Mesazh nga Binni Sun 23 Jan 2011 - 5:47

Fondacioni “Behgjet Pacolli” shpërndau ndihma në Shkodër  F.0123124405786_m

Të shtunën në Shkodër një vargan me ndihma humanitare i Fondacionit “Behgjet Pacolli” iu dorëzua autoriteteve lokale. Vargani prej katër kamionësh të tonazhit të rëndë, përmbante 100 tonë koncentrat ushqimor për bagëtinë.

Prefekti i Shkodrës, Maxhid Cungu, njëherësh kryetar i komisionit të emergjencave, e falënderoi përfaqësuesin e fondacionit,Rrahim Pacolli, për ndihmën e dhënë dhe e njohu atë me ecurinë e situatës në këtë rreth të prekur rëndë nga përmbytjet, dhe veçanërisht me gjendjen e bagëtisë në këtë qark, thuhet në një njoftim të këtij fondacioni.

“Ne vendosëm ta ndihmojmë popullin vëlla të Shqipërisë me rastin e vërshimeve. Për më shumë zoti Pacolli që ka lidhje shpirtërore me fshatin, duke ditur rëndësinë e kafshëve për një familje blegtorësh, duke ditur humbjet e rënda në bagëti dhe nevojat për ushqimin e tyre, vendosi të sillte këtë ngarkesë me koncentrat ushqimor”, ka thënë Pacolli.

Qarku i Shkodrës është nga qarqet më blegtoralë të vendit. Ai ka rreth pesë mijë lopë, të organizuar dhe në ferma të mëdha. Ndihmat u shpërndanë në disa fshatra, mes të cilëve Dajçi, komuna më e prekur për humbjet në bagëti dhe u vlerësua shumë në ceremoninë e organizuar me këtë rast.

Në takim merrnin pjesë autoritete lokale të qarkut të Shkodrës, kryetari i komunës së Lezhës, Viktor Tusha, komunë që e ka shpallur Behgjet Pacollin qytetar nderi vetëm para pak muajsh.
Binni
Binni
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Ne Mendjen Tuaj!!
Postime Postime : 7205
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 03/01/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Sporti,

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Fondacioni “Behgjet Pacolli” shpërndau ndihma në Shkodër  Empty Re: Fondacioni “Behgjet Pacolli” shpërndau ndihma në Shkodër

Mesazh nga Vizitor Sun 23 Jan 2011 - 5:55

pacolli dhe shum bizismenat shqiptar nga ks kan pas mundsi ti ndimojn vellezrive shqiptar nga shkodra dhe para nje viti dhe ket vit une nuk kam pas rrast te lexoj ne asnje gazet shqiptare se bizismenat shqiptar nga ks kan ndimu vellezrive ton nga shkodra pacollin e falemnderoj shum per ket gjest humanitar.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi