Fondacioni “Behgjet Pacolli” shpërndau ndihma në Shkodër
Faqja 1 e 1
Fondacioni “Behgjet Pacolli” shpërndau ndihma në Shkodër
Të shtunën në Shkodër një vargan me ndihma humanitare i Fondacionit “Behgjet Pacolli” iu dorëzua autoriteteve lokale. Vargani prej katër kamionësh të tonazhit të rëndë, përmbante 100 tonë koncentrat ushqimor për bagëtinë.
Prefekti i Shkodrës, Maxhid Cungu, njëherësh kryetar i komisionit të emergjencave, e falënderoi përfaqësuesin e fondacionit,Rrahim Pacolli, për ndihmën e dhënë dhe e njohu atë me ecurinë e situatës në këtë rreth të prekur rëndë nga përmbytjet, dhe veçanërisht me gjendjen e bagëtisë në këtë qark, thuhet në një njoftim të këtij fondacioni.
“Ne vendosëm ta ndihmojmë popullin vëlla të Shqipërisë me rastin e vërshimeve. Për më shumë zoti Pacolli që ka lidhje shpirtërore me fshatin, duke ditur rëndësinë e kafshëve për një familje blegtorësh, duke ditur humbjet e rënda në bagëti dhe nevojat për ushqimin e tyre, vendosi të sillte këtë ngarkesë me koncentrat ushqimor”, ka thënë Pacolli.
Qarku i Shkodrës është nga qarqet më blegtoralë të vendit. Ai ka rreth pesë mijë lopë, të organizuar dhe në ferma të mëdha. Ndihmat u shpërndanë në disa fshatra, mes të cilëve Dajçi, komuna më e prekur për humbjet në bagëti dhe u vlerësua shumë në ceremoninë e organizuar me këtë rast.
Në takim merrnin pjesë autoritete lokale të qarkut të Shkodrës, kryetari i komunës së Lezhës, Viktor Tusha, komunë që e ka shpallur Behgjet Pacollin qytetar nderi vetëm para pak muajsh.
Re: Fondacioni “Behgjet Pacolli” shpërndau ndihma në Shkodër
pacolli dhe shum bizismenat shqiptar nga ks kan pas mundsi ti ndimojn vellezrive shqiptar nga shkodra dhe para nje viti dhe ket vit une nuk kam pas rrast te lexoj ne asnje gazet shqiptare se bizismenat shqiptar nga ks kan ndimu vellezrive ton nga shkodra pacollin e falemnderoj shum per ket gjest humanitar.
Vizitor- Vizitor
Similar topics
» Ish-presidenti Pacolli miqësohet me bosin e rrëmbimeve Basri Bajrami
» Pacolli: Do të kthej serbët në Kosovë
» Pacolli prane blerjes se klubit italian
» Ndihma e pare
» Ndihma e shpejtë Mjekesore
» Pacolli: Do të kthej serbët në Kosovë
» Pacolli prane blerjes se klubit italian
» Ndihma e pare
» Ndihma e shpejtë Mjekesore
Faqja 1 e 1