E bezdisshme apo gje e bukur...Telefonatat e shpeshta?
+29
Anakonda
Aяtємιѕα
Klio
Fragolina
T_o_n_i
EpiKada
Emona
Docteur
CuN@BosS/
kasperi
Ariel
Prada
LaDescarada
Arabela
Tonii
Yll Qielli
Leo_uk
Daku
Selda
BlEro25
Єямєℓiиdå
Poeti Dhimbjes
Alberti
Dardania
enigma
Amazone
Albert
Katniss
WebMaster
33 posters
Faqja 2 e 2
Faqja 2 e 2 • 1, 2
E bezdisshme apo gje e bukur...Telefonatat e shpeshta?
First topic message reminder :
Jeni te lidhur me X personin dhe AI/Ajo kohe pas kohe ju mer ne tel
ndodh qe telefonatat te kene disa ore njera nga tjetra por ndodh qe edhe mer nje ore ju merr dy here duke then: ku jeni? me ke jeni ?...etj etj
Do doja te diskutonin ne lidhje me telefonatat qe marrim nga i dashuri/ e dashura. Per ju sa gje e bukur eshte kjo ..dhe nese telefonatat e shpeshta jan bezdi per ju si person?
Jeni te lidhur me X personin dhe AI/Ajo kohe pas kohe ju mer ne tel
ndodh qe telefonatat te kene disa ore njera nga tjetra por ndodh qe edhe mer nje ore ju merr dy here duke then: ku jeni? me ke jeni ?...etj etj
Do doja te diskutonin ne lidhje me telefonatat qe marrim nga i dashuri/ e dashura. Per ju sa gje e bukur eshte kjo ..dhe nese telefonatat e shpeshta jan bezdi per ju si person?
Re: E bezdisshme apo gje e bukur...Telefonatat e shpeshta?
Telefonatat e shpeshta i kam shum bezdi... Ndonje mesazh tek -tuk ka lezetin e vete...Jam dhe tipi qe mund te rri dhe nje jave pa i degjuar zerin...por ore e minut me duket sikur merr frymen. Me keta tipa sma ha mendja qe do puqem ndonjeher,
Biles kam nje shoqen time...te cilen i dashuri e merr cdo gjys ore... Dhe mua me ngre nervat...jo mo asaj
Biles kam nje shoqen time...te cilen i dashuri e merr cdo gjys ore... Dhe mua me ngre nervat...jo mo asaj
Fragolina- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : andej kendej gjithandej
Postime : 513
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/05/2011
Mosha : 37
Hobi : te caj derrasat
me shume me pelqen te telefonoj vete,,,kur kam momentin me te pershtashem ,,ne menyre qe te kenaqet njeriu duke biseduar
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Kur jam e lire e nuk kam cfare te bej me pelqen te me marin,por kur jam e obliguar aspak nuk do me pelqente.
Klio- Princeshë
- Vendbanimi : Pran yjeve..
Postime : 4283
Gjinia :
Anëtarësuar : 18/09/2011
Mosha : 30
Hobi : NOTI&MUZIKA
Varet kush te mer pse te mer e cka te thote personi ne fjale...Sinqerisht ka nga ata njerez qe pertoj tua ngre tel e jo me ti degjoj apo tu flas por ka e nga ata pak persona qe me nxitin cdo here e me shume te dua te flas me ta..!Ka e nga ato pak raste qe skujtohet asnje per ty e ne keto raste pranon te flasesh edhe me persona qe si duron dot ose zgjedh heshtjen e vetmine ndonese pak e lenduar dhe e ndjere e braktisur nga te gjithe...Varet nga psikologjia e momentit,Sori per fjalimin e gjate.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Vallai kur te thirri per cdo minute te pyet..ku je..ca po ben..me kend je....shume te bezdishme te duken ngado kush qofshin....kur te merr e te thote te mora per qef se me mori malli per zerin tend...atehere quhen te bukura..
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
I gjeeje shume te bezdishme .... prandaj i kam lene te dy telefonat sonte pa karikim si denim :D
EpiKada- Princeshë
- Vendbanimi : Cteduhetty
Postime : 5045
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/10/2010
Hobi : Kelion
shume te bezdishme,mua me lodhin nganjehere ne zyre[You must be registered and logged in to see this image.]
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
Me te thene te drejten ta bijne ne maje te hundes.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Me shume e bezdisshme...
Fata- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : EU
Postime : 457
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/02/2012
E besdisshme dhe shume...
il conte- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5371
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2011
Mosha : 42
Hobi : cinema & calcio.formula uno
Klea shkruajti:Jan shum te bezdisura
Prandaj sna con asnje zile ti me cerr cerr se e ke besdi....
il conte- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5371
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2011
Mosha : 42
Hobi : cinema & calcio.formula uno
Tani nqs kontrollon telefonin, dmthn ske besim...ama nuk ka asgje te keqe te lexosh mesazhet e partnerit ( si kontradite me tingellon mua kjo!).
Partneri eshte dhe ai njeri ( nqs eshte ne lidhje/martese) sdo te thote qe e ka mbyllur jeten shoqerore komplet per tu dedikuar ty 100 % te kohes. Ky njeri ( ashtu sic dhe ti) mund te kete gjera private me shokun e ngusht psh, me babajne/mamane/vellajne apo me komshien. Ska rendesi. Nqs konsideron qe duhet ta dish, do te thot vete, pse duhet te kontrollosh ti?
Apo partneri duhet te dij dhe se shoqes time te ngusht i eshte vonuar menstruacioni kete muaj dhe eshte bere shume merak? Apo detaje te tjera qe skane asnje lidhje me te?
Kontrolli telefonit/korespondences/postes me duken mungese edukate. Aq kohe sa ato te jane drejtuar ty si individ, nje i 2 ska te drejte ti hapi.
Po ashtu, e kontrollove dhe ca do zbulosh? Kush do te tradhetoj, vertet do leri mesazhet dhe thirjet ne telefon, sikur asgje?
Paranoia ben me shume dem, ushqen xhelozine pabaze.
Partneri eshte dhe ai njeri ( nqs eshte ne lidhje/martese) sdo te thote qe e ka mbyllur jeten shoqerore komplet per tu dedikuar ty 100 % te kohes. Ky njeri ( ashtu sic dhe ti) mund te kete gjera private me shokun e ngusht psh, me babajne/mamane/vellajne apo me komshien. Ska rendesi. Nqs konsideron qe duhet ta dish, do te thot vete, pse duhet te kontrollosh ti?
Apo partneri duhet te dij dhe se shoqes time te ngusht i eshte vonuar menstruacioni kete muaj dhe eshte bere shume merak? Apo detaje te tjera qe skane asnje lidhje me te?
Kontrolli telefonit/korespondences/postes me duken mungese edukate. Aq kohe sa ato te jane drejtuar ty si individ, nje i 2 ska te drejte ti hapi.
Po ashtu, e kontrollove dhe ca do zbulosh? Kush do te tradhetoj, vertet do leri mesazhet dhe thirjet ne telefon, sikur asgje?
Paranoia ben me shume dem, ushqen xhelozine pabaze.
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha : 34
Shumicen e rasteve se ngre hic me acaron nervat,.
mister.albania- I/e Përjashtuar
- Postime : 1079
Anëtarësuar : 15/10/2009
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Similar topics
» Santorini, ishulli më i bukur në botë (foto nga 5 ishujt më të bukur)
» Tri ‘ilaçe’ interesante për probleme të shpeshta
» Ankesat me te shpeshta te nje punonjesi zyre
» Gabimet e shpeshta që bëjnë meshkujt në shtrat
» Arsyet më të shpeshta për t’i dhënë fund lidhjes
» Tri ‘ilaçe’ interesante për probleme të shpeshta
» Ankesat me te shpeshta te nje punonjesi zyre
» Gabimet e shpeshta që bëjnë meshkujt në shtrat
» Arsyet më të shpeshta për t’i dhënë fund lidhjes
Faqja 2 e 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi