Sherim te Shpejte Amazone
+15
Maksi
Yll Qielli
T_o_n_i
Anila
Kejla_mezemer
Emona
Prada
CuN@BosS/
Poeti Dhimbjes
dajti modh
kasperi
Golden
Lolita
Єямєℓiиdå
WebMaster
19 posters
Faqja 2 e 2
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Sherim te Shpejte Amazone
First topic message reminder :
Te nderuar antare te keti forumi sonte morem vesh qe Amazone eshte shum semure edhe eshte ne gjendje kritike rrezik jete uroj edhe shpresoj qe te mos ndodhi kjo edhe te sherohet sa me shpejte edhe zotit i lutem qe te sherohet edhe te vi perseri ne shoqerine tone ..Mike moter e gjithcka qe i perket shoqerise tone Klea te Uron sherim sa me te shpejte ...Te lutem kthehu sa me shpejte lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot
Te nderuar antare te keti forumi sonte morem vesh qe Amazone eshte shum semure edhe eshte ne gjendje kritike rrezik jete uroj edhe shpresoj qe te mos ndodhi kjo edhe te sherohet sa me shpejte edhe zotit i lutem qe te sherohet edhe te vi perseri ne shoqerine tone ..Mike moter e gjithcka qe i perket shoqerise tone Klea te Uron sherim sa me te shpejte ...Te lutem kthehu sa me shpejte lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot lot
Re: Sherim te Shpejte Amazone
Si e gjeten kaq shpejte temen keta qe postoji lajmin ore ne nje kohe qe nuk dinte as ku te shkruante mbreme e parmbreme ore
Klea,menyra e shkrimit ketu,eshte ndryshe nga ajo mbreme...ketu po shkruajne me teper se nje njeri...
Katniss- Princeshë
- Postime : 11002
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/02/2011
Hobi : Computer Science
kush po poston me nicken e Amazone e si ka mundesi qe din pass e saje ....
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
Po pra calliope te kuptoj edhe nuk pajtohem me kete shkrim qe tani eshte sjell ketu apsolutisht me duket loje e pa mbaruar nje dicka qe un do e zbuloj nga policia e vlores se eshte e pa mundur
Toni un e dija qe do hynte nje person me nikun e saj sepse ajo thjeshte mua me kishte thene do iki ne Belgjike po me duket habi qe ajo tash sa muaj qe njihem me te sme kishte thene qe kishte kete problem ne nje kohe qe un kam folur edhe ne telefon me te ..Me duket gjithcka habi edhe deri sa te verifikohet qe eshte apo jo e vertete Nuk do hapet asnje teme Ngushellimesh me vjen keq ta them kete po me duket me shum se loje edhe kesaj loje un si Klea do ti vi ne fund edhe do interesohem me shume ..Sepse nese eshte e vertet Kufoma do zbresi ne rinas patjeter
nese vjen neser ne rinas do interesohem edhe une me kete emer e per cdo gje te re do postoj ketu me ju
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
Ok ne rregull mjafton te dime me ato data qe ai ka vendosur aty nese eshte e vertet apo jo te lutem se me duhet te mor aeroportin ne telefon
Nese neser kufoma ekziston edhe zbret ne rinas ne e morim vesh patjeter un do bej ca telefonata neser ne mengjes po ashtu edhe sonte te di prenotimet qe jan bere dhe nese ka kufoma per neser se po na iken truri edhe spo morim vesh gjo mo
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Similar topics
» Dhimbja e shpinës, ndikimi i duhanit në shërim
» Të lumturit vendosin më shpejtë
» Lojtari me i shpejte i Tetris...
» Ndihma e shpejtë Mjekesore
» Lojtari me i shpejte i Tetris...
» Ndihma e shpejtë Mjekesore
Faqja 2 e 2