Explorer ju kerkon ndihme..
+9
Lolita
Ajo goca
Emona
Prada
Darius
dajti modh
Maksi
WebMaster
exploreri
13 posters
Faqja 2 e 2
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Explorer ju kerkon ndihme..
First topic message reminder :
Mirsejugjej..Them qe do ja kaloi mire,por me pare me thoni ne se gjendet haromi im ketu,se ka kohe qe me ka humbur.Ka shume emra,por ai ketej nga bota ime njihet me emrin Dajti ose Petrela...Kush e ka pare le te me njoftoi,kundrejt nje shperblimi jo te paket...nje damixhan raki ose nje arke birre Tirone.
Mirsejugjej..Them qe do ja kaloi mire,por me pare me thoni ne se gjendet haromi im ketu,se ka kohe qe me ka humbur.Ka shume emra,por ai ketej nga bota ime njihet me emrin Dajti ose Petrela...Kush e ka pare le te me njoftoi,kundrejt nje shperblimi jo te paket...nje damixhan raki ose nje arke birre Tirone.
exploreri- Legjendë
- Postime : 451
Gjinia :
Anëtarësuar : 05/03/2011
Mosha : 43
Re: Explorer ju kerkon ndihme..
Me vjen keq mp kan nje fare postimesh qe duhet te hapen ne ate moment qe ti ke plotesuar numrin e postimeve te vjen imeil edhe te njofton atehere kur ti ke mbushur numrin e postimeve te hapen mp po meqe dajti me kerkoj ti le mp hapur edhe ti lashe asgje me teper ..Sa per diktature ketu nuk ka sepse forumin e kam plot per dite edhe pernate po te ishte ashtu si mendon ti nuk do kisha asnje antare nga vjen ti ..Prandaj mos fol gjona koti ..thjeshte te bera nje editim nese je mesuar mos ti bejne editimet diku tjeter ketu slejohen ka lloje katigorishe per ato foto ..
kokrre hec ere pijm nganje birre se tjerat rregullohen 9999
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Klea@Love shkruajti:Me vjen keq mp kan nje fare postimesh qe duhet te hapen ne ate moment qi te ke plotesuar numrin e postimeve te vjen imeil edhe te njofton atehere kur ti ke mbushur numrin e postimeve te hapen mp po meqe dajti me kerkoj ti le mp hapur edhe ti lashe asgje me teper ..Sa per diktature ketu nuk ka sepse forumin e kam plot per dite edhe pernate po te ishte ashtu si mendon ti nuk do kisha asnje antare nga vjen ti ..Prandaj mos fol gjona koti ..thjeshte te bera nje editim nese je mesuar mos ti bejne editimet diku tjeter ketu slejohen ka lloje gadegorishe per ato foto ..
Ca thu mi goce,se po na vjen me qare,ne se do te dish kush jam une,pyeti pak Maksin dhe Dajtin,por ne ketej nga anet tona themi, uthulla e tharte cane pocen shpejt,por ti nuk durove shume qe t'me njihje,une sa provokova me ate foto,se nuk kam ate natyre....megjithate
[You must be registered and logged in to see this image.]
exploreri- Legjendë
Gjinia :
Sinqerisht me vjen keq un thjeshte bera Editimin sepse nuk ishte ne nje teme perkatese ...me vjen keq qe ndodhi me ty po edhe sikur te kishte qene dikush tjeter te njejten veprim do kisha bere sepse nuk ishte ne teme perkatese ..Flm
Edituar për herë të fundit nga Klea@Love në Mon 7 Mar 2011 - 10:24, edituar 1 herë gjithsej
doktorr ste kam pare me neper gazeta nga bohesh lol ooooooo ooooooo
Gjinia :
explorer tie di sesa respekt kam un per ty por ama ktu ke ky forum mbizoteron respekti dhe harmonia me njeri tjertrin te gjithe duam te shofim ksoj fotosh por jo publikisht i nderuar po te vesh re antaret qe jane on ne kte moment jane te shumte dhe kjo tregon seriozitetin dhe origjinalitetin e ktij forumi respetet e mia si cdo here i nderuari explorerexploreri shkruajti:Klea@Love shkruajti:Me vjen keq mp kan nje fare postimesh qe duhet te hapen ne ate moment qi te ke plotesuar numrin e postimeve te vjen imeil edhe te njofton atehere kur ti ke mbushur numrin e postimeve te hapen mp po meqe dajti me kerkoj ti le mp hapur edhe ti lashe asgje me teper ..Sa per diktature ketu nuk ka sepse forumin e kam plot per dite edhe pernate po te ishte ashtu si mendon ti nuk do kisha asnje antare nga vjen ti ..Prandaj mos fol gjona koti ..thjeshte te bera nje editim nese je mesuar mos ti bejne editimet diku tjeter ketu slejohen ka lloje gadegorishe per ato foto ..
Ca thu mi goce,se po na vjen me qare,ne se do te dish kush jam une,pyeti pak Maksin dhe Dajtin,por ne ketej nga anet tona themi, uthulla e tharte cane pocen shpejt,por ti nuk durove shume qe t'me njihje,une sa provokova me ate foto,se nuk kam ate natyre....megjithate
hajt se do mesohet .. bigo kena vend tjeter per ashtu fotosh lol 9999
Gjinia :
[quote="Maks"]
exploreri shkruajti:Klea@Love shkruajti:Me vjen keq mp kan nje fare postimesh qe duhet te hapen ne ate moment qi te ke plotesuar numrin e postimeve te vjen imeil edhe te njofton atehere kur ti ke mbushur numrin e postimeve te hapen mp po meqe dajti me kerkoj ti le mp hapur edhe ti lashe asgje me teper ..Sa per diktature ketu nuk ka sepse forumin e kam plot per dite edhe pernate po te ishte ashtu si mendon ti nuk do kisha asnje antare nga vjen ti ..Prandaj mos fol gjona koti ..thjeshte te bera nje editim nese je mesuar mos ti bejne editimet diku tjeter ketu slejohen ka lloje gadegorishe per ato foto ..
Edhe ky respekt per ty Maks u rrezua me nje te goditur...Maks shkruajti:explorer tie di sesa respekt kam un per ty
Hmmmmmm ...Maks...Maks...edhe ju respektet e mia.Maks shkruajti: por ama ktu ke ky forum mbizoteron respekti dhe harmonia me njeri tjertrin te gjithe duam te shofim ksoj fotosh por jo publikisht i nderuar po te vesh re antaret qe jane on ne kte moment jane te shumte dhe kjo tregon seriozitetin dhe origjinalitetin e ktij forumi respetet e mia si cdo here i nderuari explorer
exploreri- Legjendë
Gjinia :
exploreri.
Duke u pare gjalleria,edhe humori-shoqeria edhe kjo vjen nga ajo paraqitja qe bere ti ne forum,desha te them qe me vjen mire qe shoqerise sone i shtohet dikushi (i ketij kalibri) me ato cilesi qe sapo permenda.
Te uroj te kalosh mire nen shoqerine tone,edhe je i mirepritur.
Ish nje editim-edhe u tha motivi.
Secila pale paraqiti arsyet,edhe me mire te nderrojme kah.
Kalo mire Exploreri
bobi 10 te pershendet
Duke u pare gjalleria,edhe humori-shoqeria edhe kjo vjen nga ajo paraqitja qe bere ti ne forum,desha te them qe me vjen mire qe shoqerise sone i shtohet dikushi (i ketij kalibri) me ato cilesi qe sapo permenda.
Te uroj te kalosh mire nen shoqerine tone,edhe je i mirepritur.
Ish nje editim-edhe u tha motivi.
Secila pale paraqiti arsyet,edhe me mire te nderrojme kah.
Kalo mire Exploreri
bobi 10 te pershendet
bobi 10- WebMaster
- Postime : 12756
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2010
Se kuptoj tani explorer cfar te keqe kishte Editimi im thjeshte nese rrespekton duhet ta pranosh nje gje te tille nese nuk po e zgjas me..te gjitha jan me deshire gjithcka ka njerez qe i pelqen ka qe si pelqen menyra e te drejtuarit ne nje Face Web ..un e drejtoj ne kete menyre thjeshte me mirkuptim ...prandaj klm explorer ..
Mire se ke ardh, qaste te pa harrushme.
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
BeLti shkruajti:Mire se ke ardh, qaste te pa harrushme.
O Bel Ti,une sa po largohem lol,ty te faleminderit per konsideraten dhe me fal per gezimin e perkohshem qe te dhashe...
exploreri- Legjendë
Gjinia :
te ndihmojme ne mos u merzit.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011