Gaddafi: Nëse unë bie, Evropa “pushtohet”
+2
bobi 10
Katniss
6 posters
Faqja 1 e 1
Gaddafi: Nëse unë bie, Evropa “pushtohet”
Muammar Gaddafi ka dhënë një intervistë për të përjavshmen franceze “Le Journal du Dimanche” duke paralajmëruar Evropën për rreziqet në rast se ai do të largohet nga pushteti.
“Mijëra persona të ardhur nga Libia do të “pushtojnë” Evropën dhe nuk do jetë askush për t’i ndaluar. Nëse më kërcënojnë dhe destabilizojnë vendin, do të ketë kaos dhe Evropa do të përballet me problemin e imigracionit”, u shpreh Gaddafi, transmeton Zëri.
Gjithashtu, lideri libian paralajmëroi se nëse ai largohet, Bin Laden do të vijë në Afrikën Veriore.
“Bin Ladenin do ta keni në prag të derës. Xhihadi do të jetë përballë jush, në Mesdhe. Do të ketë akte piraterie vetëm 50 kilometra larg kufirit tuaj. Do të ishte një katastrofë botërore dhe unë nuk do të lejoj që kjo gjë të ndodhë”, është shprehur lideri libian, Muammar Gaddafi. /Telegrafi/
Katniss- Princeshë
- Postime : 11002
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/02/2011
Hobi : Computer Science
Re: Gaddafi: Nëse unë bie, Evropa “pushtohet”
Gaddafo
ik ti ,edhe mos qaj evropen.
Gjithmone ajo c'ka pyes veten.
''A vaalle jane te programuar keta robote per tu vrare populli,,
Aksionet e Gaddafi s'kane fund neper kompani e banka firma gjithkund.
ik ti ,edhe mos qaj evropen.
Gjithmone ajo c'ka pyes veten.
''A vaalle jane te programuar keta robote per tu vrare populli,,
Aksionet e Gaddafi s'kane fund neper kompani e banka firma gjithkund.
bobi 10- WebMaster
- Postime : 12756
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2010
Jojo me sa kam degjuar sonte i jan bllokuar te gjitha ato qe ka pasur ne europe po se edhe ai pas sadamit do iki po uroj te ndodhi me shpejt
Klea@Love shkruajti:Jojo me sa kam degjuar sonte i jan bllokuar te gjitha ato qe ka pasur ne europe po se edhe ai pas sadamit do iki po uroj te ndodhi me shpejt
I jane bllokuar,edhe kujt i shkojne.
Atje ka viktima,edhe s'ka kush ta ndale.
bobi 10- WebMaster
Gjinia :
E vertet kjo bobo sonte ne lajme u flite qe te nderhyj europa po ja te nderhyne do jete me keq pastaj
hmmmmmmmmmmmmmmmKlea@Love shkruajti:E vertet kjo bobo sonte ne lajme u flite qe te nderhyj europa po ja te nderhyne do jete me keq pastaj
dicka me ngjason me kete histori.
bobi 10- WebMaster
Gjinia :
Edhe mua dicka me ngjason me kete histori prandaj uroj mos te nderhy sepse ai ka ber ne dijeni qe petrolieret e naftes do i shembi edhe europa nuk e lejon kete gjo
bobi 10- WebMaster
Gjinia :
Po pra pikerisht po ja qe ajo do ndodhi sepse e kan pushtuar ate vendin e petrolieres e kan ne dore ata ..
ky njeri eshte i pashpirt dhe i paburre nga te gjitha anet pervec se po vret e po ben kasphane ne gjithe libine tani dhane lajmet e sotme po arreston dhe gazetaret e huaj qe shkojne ne libi pak me pare degjova qe ka arrestuar gazetare anglez njeri i felliqur
Selda- I/e Përjashtuar
- Postime : 6587
Gjinia :
Anëtarësuar : 05/03/2011
Mosha : 39
Gadafit qe i vjen fundi, i vjen.Ne pyetje eshte edhe sa....
Gaddafi eshte nje nga pionet te cilet jane te programuar te vrasin e te prejne,dhe ka ardhur koha qe ne vendin e tij te vije dikush tjeter.
Evropa dhe Amerika nuk mund te bejne ndryshime atje,ato toka i ka ne dore dikush tjter.Ato vetem shkojne me pretekstin se do sjellin paqe e do kryejne vepra bamiresie,mirepo kane nje qellim te vetem:arin e zi.Arabiket e dijne kete,dhe dijne se si ti levizin penjte,mirepo ne fund te funidit,jane te pafuqishem.
Gaddafi eshte nje nga pionet te cilet jane te programuar te vrasin e te prejne,dhe ka ardhur koha qe ne vendin e tij te vije dikush tjeter.
Evropa dhe Amerika nuk mund te bejne ndryshime atje,ato toka i ka ne dore dikush tjter.Ato vetem shkojne me pretekstin se do sjellin paqe e do kryejne vepra bamiresie,mirepo kane nje qellim te vetem:arin e zi.Arabiket e dijne kete,dhe dijne se si ti levizin penjte,mirepo ne fund te funidit,jane te pafuqishem.
Katniss- Princeshë
Gjinia :
moj calliope naqe a nuk edin se tane lufta per ate "are te zi bahet " po mjer populli thuj
Selda- I/e Përjashtuar
- Postime : 6587
Gjinia :
Anëtarësuar : 05/03/2011
Mosha : 39
Per keto njerez dhe organizata,populli nuk luan rol fare...
Te kuptoj ty,nga aspekti jone populli eshte primar..,mirepo nga aspekti i tyre,populli eshte nje pengese e vogel qe lehte menjanohet...
Te kuptoj ty,nga aspekti jone populli eshte primar..,mirepo nga aspekti i tyre,populli eshte nje pengese e vogel qe lehte menjanohet...
Katniss- Princeshë
Gjinia :
ai gadafi gat ki me rrnue ti...:P
me duket ne nje intervist amerikane e kan pyt qka mendon per kete protesta qe jan be kunder tina...dhe ai ka then:"cilat protesta, ska protesta, populli im me don" lol, ky ose po bahet i verber ose me te vertet i ka shit drut:P
me duket ne nje intervist amerikane e kan pyt qka mendon per kete protesta qe jan be kunder tina...dhe ai ka then:"cilat protesta, ska protesta, populli im me don" lol, ky ose po bahet i verber ose me te vertet i ka shit drut:P
LaDescarada- Princeshë
- Postime : 11767
Gjinia :
Anëtarësuar : 29/12/2009
ashtu mendon aje se eshte njeri i mire po e kundrt esht aje vret popullin e vet
pexha- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Dardan
Postime : 5786
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/01/2010
Hobi : dizajner
Similar topics
» Është vrarë Muammar Gaddafi (video)
» Qyteti pushtohet nga shkuma e detit
» Antarktida pushtohet nga bimët “aliene”
» Havel: Gaddafi është si Miloshevici
» Alarmohet Evropa,14 të vdekur nga trangujt vdekjeprurës,pritet të rritet numri i viktimave
» Qyteti pushtohet nga shkuma e detit
» Antarktida pushtohet nga bimët “aliene”
» Havel: Gaddafi është si Miloshevici
» Alarmohet Evropa,14 të vdekur nga trangujt vdekjeprurës,pritet të rritet numri i viktimave
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi