Havel: Gaddafi është si Miloshevici
2 posters
Faqja 1 e 1
Havel: Gaddafi është si Miloshevici
Ish presidenti i Çekisë, Vaclav Havel i ka bërë thirrje bashkësisë ndërkombëtare që të nxjerrë mësime nga shkatërrimi i përgjakshëm i ish Jugosllavisë, dhe të mos e vonojë intervenimin ushtarak në Libi, siç e bëri në rastin e bombardimit të Serbisë.
"Për Miloshevicin diskutohej katër vjet, por hezitimi nuk u shpagua. Përkundrazi, ai nxiti tmerre të panumërta. Ky është njëri nga mësimet e mëdha që do të duhej ta bëjë Perëndimin në rastin e Libisë të veprojë shpejt, pavarësisht që vendimi nuk do të ishte popullor", ka thënë Havel për gazetën çeke "Hospodarske Novine".
Havel ka theksuar se nga përvoja që ai ka, del se disa gjëra thjesht nuk mund të shtyhen, ndërsa liderin libian Moamer Gadafi e ka krahasuar me Slobodan Miloshevicin. /Rel/Telegrafi/
"Për Miloshevicin diskutohej katër vjet, por hezitimi nuk u shpagua. Përkundrazi, ai nxiti tmerre të panumërta. Ky është njëri nga mësimet e mëdha që do të duhej ta bëjë Perëndimin në rastin e Libisë të veprojë shpejt, pavarësisht që vendimi nuk do të ishte popullor", ka thënë Havel për gazetën çeke "Hospodarske Novine".
Havel ka theksuar se nga përvoja që ai ka, del se disa gjëra thjesht nuk mund të shtyhen, ndërsa liderin libian Moamer Gadafi e ka krahasuar me Slobodan Miloshevicin. /Rel/Telegrafi/
Katniss- Princeshë
- Postime : 11002
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/02/2011
Hobi : Computer Science
Re: Havel: Gaddafi është si Miloshevici
Krahasimi me duket qe eshte brenda normave.
Akoma ekzistojne injorante qe popujt i mbajne per idhuj.
Akoma ekzistojne injorante qe popujt i mbajne per idhuj.
bobi 10- WebMaster
- Postime : 12756
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2010
Similar topics
» Është vrarë Muammar Gaddafi (video)
» Gaddafi: Nëse unë bie, Evropa “pushtohet”
» Gaddafi me magji te zeze kuder rebelve
» Gaddafi Kishte Një Fiksim: Të Përdhunonte Sa Më Shumë Femra
» A është e mundur që, pa patur aspak dyshim, të dallojmë se ç'është e mirë apo e keqe?!
» Gaddafi: Nëse unë bie, Evropa “pushtohet”
» Gaddafi me magji te zeze kuder rebelve
» Gaddafi Kishte Një Fiksim: Të Përdhunonte Sa Më Shumë Femra
» A është e mundur që, pa patur aspak dyshim, të dallojmë se ç'është e mirë apo e keqe?!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi