Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Havel: Gaddafi është si Miloshevici  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Havel: Gaddafi është si Miloshevici  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Havel: Gaddafi është si Miloshevici

2 posters

Shko poshtë

Havel: Gaddafi është si Miloshevici  Empty Havel: Gaddafi është si Miloshevici

Mesazh nga Katniss Mon 7 Mar 2011 - 0:13

Ish presidenti i Çekisë, Vaclav Havel i ka bërë thirrje bashkësisë ndërkombëtare që të nxjerrë mësime nga shkatërrimi i përgjakshëm i ish Jugosllavisë, dhe të mos e vonojë intervenimin ushtarak në Libi, siç e bëri në rastin e bombardimit të Serbisë.

"Për Miloshevicin diskutohej katër vjet, por hezitimi nuk u shpagua. Përkundrazi, ai nxiti tmerre të panumërta. Ky është njëri nga mësimet e mëdha që do të duhej ta bëjë Perëndimin në rastin e Libisë të veprojë shpejt, pavarësisht që vendimi nuk do të ishte popullor", ka thënë Havel për gazetën çeke "Hospodarske Novine".

Havel ka theksuar se nga përvoja që ai ka, del se disa gjëra thjesht nuk mund të shtyhen, ndërsa liderin libian Moamer Gadafi e ka krahasuar me Slobodan Miloshevicin. /Rel/Telegrafi/
Katniss
Katniss
Princeshë
Princeshë

Postime Postime : 11002
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/02/2011
Hobi Hobi : Computer Science

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Havel: Gaddafi është si Miloshevici  Empty Re: Havel: Gaddafi është si Miloshevici

Mesazh nga bobi 10 Mon 7 Mar 2011 - 0:15

Krahasimi me duket qe eshte brenda normave.

Akoma ekzistojne injorante qe popujt i mbajne per idhuj.
bobi 10
bobi 10
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 12756
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/09/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi