Si mendoni ,si duhet sjellur prinderit ndaj fëmijve nese ata nuk i degjojnë
5 posters
Faqja 1 e 1
Si mendoni ,si duhet sjellur prinderit ndaj fëmijve nese ata nuk i degjojnë
anëtare te nderuar e hapa kete teme per ti ndegjuar mendimet e juaja se si dhet sjellur prindi me femijen e vete kur bene ndonje sherre,e prinderi e qorton,por prap aj vazhdon ta perseris.
Pyetja eshte a duhet ta perdore dhunen prindi nese nuk e degjon
Pyetja eshte a duhet ta perdore dhunen prindi nese nuk e degjon
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
Re: Si mendoni ,si duhet sjellur prinderit ndaj fëmijve nese ata nuk i degjojnë
jo asnjeher ,,,,femijes ,,duhet ,,gjithmon ti flasim sikur eshte i rritur,,duhet te sillemi me ate nje soje ,,,si do silleshim me nje moshatarin ton ,,,do cuditeni ,,besoje ,,por jo ,,nqs femijen e trajton si te rritur ,,ai do ndihet sikur ka vlera ,,te medha ,,dhe keshtu llogjika e tije ,sa vjen dhe permiresohet ,,shume here ,,mua personalishte me duket sigur cuni ime ,,me fjalet qe flet ,,me le te kuptoje qe ketu e kame gabim ,,,me korigjon ,,,ne fjalorin qe perdore ,,apo dhe kur ,,toni i zerit im ,,ndonjeher behet me i larte sec duhet ,,duke me thene ,,,ne po rritemi mami ,,por prap jemi femi ,,,,domethen qe prap duhet edhe te kuptojme ne disa rrethana ,,qe ato rremujat e tyre nuk jane dhe aq ekstravagante ,,ne fund te fundit jane FEMIJE,,,. pyetja qendron ,,tek sjellja ,,,,,e tyre ndaje atyre gabimeve qe bejne ,,ne thonjza gabime,,,shume mire ne duke ja perseritur shpesh here qe kjo qe bere nuk eshte e drejt ,,,nuk duhet nuk ,,perdoret ,,,nuk ,,haet ,,,nuk flitet kjo fjale ,,nuk rrihet vellai ,,,, DUKE VENE PERPARA LIDHZEN NUK ,,DHE ARSYEN PERSE ,,SHUME MIRE FEMIJA DO ARRIJE TE KUPTOJE PERSE NUK ESHTE E DREJT ,,,DHE NE ASNJEMENYRE TE PERDORET DHUNE TEK FEMIJET ,,,ESHTE ABSURDE ,,E DHIMBSHME ,JO E NATYRSHME ,,dhe menyra tjeter ,,eshte ne baze te atyre < fajeve >>qe ka kryer ,,,atehre eshte dhe dhoma e denimit ,,,ku kjo dhome nuk duhet te jet tjeter ,,,pervec se ajo e tije ,,dmth ,,dhoma e gjumit ,,duke qendruar vetem per disa minuta ai do reflektoje ,,do arsyetoje ,,,mos ju duket apsudre paraprake ,,dhe nje gje qe smund te ndoth ,,jo ,,,FEMIJA ESHTE SHUME HERE ME I ZGJUAR SE NE ,,,,,,,,E TE TJERA ,,,,NUK DUA TE BEJE TE DITUREN ,,MIQTE E MIJ ,,POR JAME NE RO;IN E NJE NENEJE ,,DHE MBI TE GJITHA KAME 2 CUNA ,,QE VTE NGA NATYRA ,,KANE KARAKTER ,,ME TE FORT ,,,DERI TANI JAME SHUME E KERNAQUR ,,,ME VONE SE DI ,,,RRUGA DREJT MAJES SE LARTE TE MALIT ESHTE E GJATE ,,RRUGA E TYRE DREJT JETES ,,,KA SHUME PENGESA AKOMA ,,POR SGJITHCKA KALOHET VETEM ,,ME DURIM ,,SHUME DURIM ,,,DHE DASHURIIIIIIIII
Gata- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : ne kete perjudhe te jetes sime ,as ne qiell as ne toke ,,mister !!!
Postime : 451
Gjinia :
Anëtarësuar : 03/03/2011
Mosha : 44
Hobi : muzika
une mendoje se mire eshte ti bejme kushtezime per deshirat e tyre qe kane
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
nuk jam nane dhe kshu noshta nuk them menimin e sakte por per menimin tem ne asnji menyre nuk duhet me perdur dhune mbi femite duhet me marre vesh me fjale dhe me edukate nuk asht e lehte me rrit fmi se une shikoj motren teme qe ka femi dhe i kerkojne ore e minit gjana te nryshme pro duhet me pas durim dhe me i kufizu per gjanat qe sjane te domsdoshme por ne menyren absolute jo dhune vec durim dashni dhe besim ne femi
Selda- I/e Përjashtuar
- Postime : 6587
Gjinia :
Anëtarësuar : 05/03/2011
Mosha : 39
Dhuna me mire eshte te perdoret nga prindi sesa nga mesuesi..ama jo e tepruar.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Dhuna ushtrohet atehere kur eshte nevoja,baballaret i shtrengojn femijet,ndersa nenat jan me te qeta dhe te me dhimbshme.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Ja çfarë duhet të bëni nëse prindërit nuk pëlqejnë lidhjen tuaj
» A mendoni se nje cift i sapomartuar duhet te ndahet nga prinderit te kete nje pavarsi
» Dhuna ndaj femijve
» Si mendoni a duhet te jete lende Edukata Sexuale ne shkolle ,apo duhet te dine gjera jashte nga shkolla?
» “Nëse nuk më bën me djalë, ktheu te prindërit”
» A mendoni se nje cift i sapomartuar duhet te ndahet nga prinderit te kete nje pavarsi
» Dhuna ndaj femijve
» Si mendoni a duhet te jete lende Edukata Sexuale ne shkolle ,apo duhet te dine gjera jashte nga shkolla?
» “Nëse nuk më bën me djalë, ktheu te prindërit”
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi