Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Shtyhet regjistrimi i popullsisë  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Shtyhet regjistrimi i popullsisë  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shtyhet regjistrimi i popullsisë

Shko poshtë

Shtyhet regjistrimi i popullsisë  Empty Shtyhet regjistrimi i popullsisë

Mesazh nga Katniss Tue 8 Mar 2011 - 4:13

Partnerët e koalicionit qeverisës - Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) dhe VMRO-DPMNE, janë marrë vesh për anulimin e regjistrimit. Vendimi ka ardhur pas takimit të së hënës të ka realizuar midis liderit të BDI-së, Ali Ahmeti dhe kryetarit të VMRO-DPMNE-së, Nikola Gruevski.

Lajmi për anulimin e regjistrimit për portalin Zhurnal e kanë konfirmuar edhe burime të larta qeveritare, sipas të cilave vendimin përfundimtar do ta merr Qeveria të martën në seancën e radhës.

“Në takimin e Ahmetit me kryeministrin Nikola Gruevski është biseduar për mundësinë e shkuarjes në zgjedhje të parakohshme parlamentare me konsensus të të gjitha partive politike në vend, përfshirë edhe opozitën maqedonase. Po ashtu në këtë takim është biseduar edhe për mundësin e shtyrjes së procesit të regjistrimit të popullatës i cili duheshe të mbahet nga 1 deri në 15 prill, dhe për këtë pikë të dy liderët e partive partner të koalicionit kanë rrenë dakord”, njoftuan burime qeveritare.

Ndërkohë lideri i BDI-së të hënën ka realizuar një takim me ambasadorin e SHBA-ve në Maqedoni, Philip Reeker. Në takim është diskutuar për zhvillimet e fundit në Maqedoni, e në veçanti për gjendjen e krijuar rreth mbajtjes së zgjedhjeve të parakohshme.

Po ashtu mësohet se Ahmeti dhe Reeker gjatë takimit kanë diskutuar edhe për takimin që pati kryeministri Gruevski në Washington me zyrtarët e lartë të shtetit - zëvendëspresidentin Joe Biden dhe Sekretaren e Shtetit, Hillary Clinton. /Telegrafi/
Katniss
Katniss
Princeshë
Princeshë

Postime Postime : 11002
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/02/2011
Hobi Hobi : Computer Science

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: