Deri ne cilin muaj te shtatzanise lejohet sexi
+5
WebMaster
Leo_uk
Yll Qielli
Єямєℓiиdå
kasperi
9 posters
Faqja 1 e 1
Deri ne cilin muaj te shtatzanise lejohet sexi
deri ne cilin muaj do te preferoni marredhenje intime gjate shtatzanise qe te mos lendoni bebushin qesh
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
Re: Deri ne cilin muaj te shtatzanise lejohet sexi
Pergjigju ti vete 1here..pasi ja nise temes.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
der ne muajn e fundit ska asnje problem dhe as nje rrezik per bebushinkasperi shkruajti:deri ne cilin muaj do te preferoni marredhenje intime gjate shtatzanise qe te mos lendoni bebushin [You must be registered and logged in to see this image.]
Yll Qielli- I/e Regjistruar
- Postime : 3964
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/02/2011
ej o cun mos bej pyetje idiote.. bejm shaka plot, por na vash, mos e tepro..
nejse, un kshu e mendoj sikur nuk shkon..
nejse, un kshu e mendoj sikur nuk shkon..
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
une mendoj deri ne fund te muajit te 8 ermelinda
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
kasperi shkruajti:une mendoj deri ne fund te muajit te 8 ermelinda
Ok..mendon gabim...seksin nuk ta ndalon askush..eshte deshire personale e jotaj dhe partnerit....ai sipas mjekeve lejohet deri ne diten e fundit te shtatzanise..e biles te ndihmon shume kur te lindesh bebin..
Jo nga eksperienca personale ama nga disa qe me kane treguar edhe nga disa qe kam qene presente gjate lindjes.. celebrate005
Єямєℓiиdå- WebMaster
Gjinia :
dhe une jam dakort me Ermelinden +dhe nga eksperienca [You must be registered and logged in to see this image.]Ermelinda shkruajti:kasperi shkruajti:une mendoj deri ne fund te muajit te 8 ermelinda
Ok..mendon gabim...seksin nuk ta ndalon askush..eshte deshire personale e jotaj dhe partnerit....ai sipas mjekeve lejohet deri ne diten e fundit te shtatzanise..e biles te ndihmon shume kur te lindesh bebin..
Jo nga eksperienca personale ama nga disa qe me kane treguar edhe nga disa qe kam qene presente gjate lindjes.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Yll Qielli- I/e Regjistruar
- Postime : 3964
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/02/2011
Hmm vallai nuk di qa te them kur te jem me barre do ju them haha
432965 432965 432965 qeka mire kshu eri trendafila celebrate005 celebrate005emanuelita shkruajti:dhe une jam dakort me Ermelinden +dhe nga eksperienca [You must be registered and logged in to see this image.]Ermelinda shkruajti:kasperi shkruajti:une mendoj deri ne fund te muajit te 8 ermelinda
Jo nga eksperienca personale ama nga disa qe me kane treguar edhe nga disa qe kam qene presente gjate lindjes.. [You must be registered and logged in to see this image.]
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Diten e pare qe do vish do e bojme kete temen qesh qesh qesh qeshKlea@Love shkruajti:Hmm vallai nuk di qa te them kur te jem me barre do ju them haha
CuN@BosS/- WebMaster
- Vendbanimi : - Shijak -Albania
Postime : 6010
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/01/2009
Mosha : 42
Hobi : + Programator @ iNfO!-
sexy lejohet deri ne muajin e 8 ska sdo me thene gje ns eshte shtatzene nuk i ben asnje dem femijes apo grus
Docteur- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne Afrike
Postime : 5764
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/05/2011
Hobi : Ngacmime
Mistreci shkruajti:sexy lejohet deri ne muajin e 8 ska sdo me thene gje ns eshte shtatzene nuk i ben asnje dem femijes apo grus
Lejohet deri ne ditet e fundit sepse te ndihmon me lindjen. 724516
Єямєℓiиdå- WebMaster
Gjinia :
po se dija as une por nje shoqja ime me tregoi para nje muaj e tash ka lind e pyeta he maj ban sex me burrin tha po mer ok thash se isha ne dilem me fillu apo jo fmine celebrate005
Docteur- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne Afrike
Postime : 5764
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/05/2011
Hobi : Ngacmime
emanuelita shkruajti:dhe une jam dakort me Ermelinden +dhe nga eksperienca [You must be registered and logged in to see this image.]Ermelinda shkruajti:kasperi shkruajti:une mendoj deri ne fund te muajit te 8 ermelinda
ketu edhe une kam pas nje pik se deri ne cilin muaj apo dit por ket ma ka then edhe nje vajz qe ajo mardhanja nuk pengon mund ta besh edhe gjat shtatzanis deri von
Prada- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Ne Hapesire
Postime : 7718
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/04/2010
Mosha : 112
Hobi : Ndihmes Bageri
Similar topics
» Vajza 5 muajshe që do të rrojë deri në 18 muaj. Ndjesi në internet (VIDEO)
» A demton femijen seksi gjate shtatzanise?
» 19-vjeçarja ndërron jetë në muajin e 5-të të shtatzanisë
» Vendi ku nuk lejohet divorci
» Greqi, në burgje do lejohet seksi
» A demton femijen seksi gjate shtatzanise?
» 19-vjeçarja ndërron jetë në muajin e 5-të të shtatzanisë
» Vendi ku nuk lejohet divorci
» Greqi, në burgje do lejohet seksi
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi