Vajza 5 muajshe që do të rrojë deri në 18 muaj. Ndjesi në internet (VIDEO)
2 posters
Faqja 1 e 1
Vajza 5 muajshe që do të rrojë deri në 18 muaj. Ndjesi në internet (VIDEO)
Fëmijët nuk është e drejtë të vdesin, ata janë engjëj.
Prindërit Mike dhe Laura Canahuati pasi morën lajmin më të keq në jetën e tyre që foshnja e tyre 5 muajshe nuk mund të rrojë më shumë se 18 muaj, zemra etyre u copëtua.
Vajza e tyre Avery u diagnostikua me një lloj atrofi muskulare spinale që është vdekjeprurëse dhe se ajo kishte jetë deri në 18 muaj.
Ata vendosën që deri atë ditë që ata nuk duan ta mendojnë kurrsesi, të bënin ç’është e mundur për vogëlushen duke i plotësuar të gjitha dëshirat që ajo mund të donte të bënte.
Në vend që ata të vajtonin për gjendjen e tyre, çifti vendosi që të krijonte një blog duke përdorur zërin e vajzës, me gjithçka që vajza do të dëshironte të bënte në jetën e saj.
Ajo dëshironte që historia e saj të ndahej në sa më shumë persona për të njohur këtë lloj sëmundje e cila është vrasësi numër 1 në Amerikë.
Prindërit Mike dhe Laura Canahuati pasi morën lajmin më të keq në jetën e tyre që foshnja e tyre 5 muajshe nuk mund të rrojë më shumë se 18 muaj, zemra etyre u copëtua.
Vajza e tyre Avery u diagnostikua me një lloj atrofi muskulare spinale që është vdekjeprurëse dhe se ajo kishte jetë deri në 18 muaj.
Ata vendosën që deri atë ditë që ata nuk duan ta mendojnë kurrsesi, të bënin ç’është e mundur për vogëlushen duke i plotësuar të gjitha dëshirat që ajo mund të donte të bënte.
Në vend që ata të vajtonin për gjendjen e tyre, çifti vendosi që të krijonte një blog duke përdorur zërin e vajzës, me gjithçka që vajza do të dëshironte të bënte në jetën e saj.
Ajo dëshironte që historia e saj të ndahej në sa më shumë persona për të njohur këtë lloj sëmundje e cila është vrasësi numër 1 në Amerikë.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Vajza 5 muajshe që do të rrojë deri në 18 muaj. Ndjesi në internet (VIDEO)
sa gjynah me vjen shum keq per te
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Vajza e Beckham ikonë veshjesh që 4 muajshe
» Deri ne cilin muaj te shtatzanise lejohet sexi
» Video Shokuese: Nëna e pamëshirshme rrah dhe malltreton fëmijën e saj dhjetë muajshe!
» 12 vjeçarja që ka vetëm 4 muaj jetë, tërheq mijëra fansa në Youtube (VIDEO)
» Ja si e zuri në tradhëti të fejuarin me internet (Video)
» Deri ne cilin muaj te shtatzanise lejohet sexi
» Video Shokuese: Nëna e pamëshirshme rrah dhe malltreton fëmijën e saj dhjetë muajshe!
» 12 vjeçarja që ka vetëm 4 muaj jetë, tërheq mijëra fansa në Youtube (VIDEO)
» Ja si e zuri në tradhëti të fejuarin me internet (Video)
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi