Femrat tradhtojne me shume se meshkujt..!
+13
Maksi
Katniss
LaDescarada
Docteur
WebMaster
jona_shk
Atin@
Albert
Yll Qielli
Єямєℓiиdå
Selda
dajti modh
T_o_n_i
17 posters
Faqja 2 e 2
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Femrat tradhtojne me shume se meshkujt..!
First topic message reminder :
Nëse keni menduar se meshkujt janë ata që tradhtojnë gjithmonë – jeni mashtruar. , janë gratë ato që janë të pabesa dhe më shpesh i tradhtojnë partnerët e tyre, tregon studimi i fundit. Studimi, në të cilin kanë marrë pjesë 3 mijë persona, ka gjetur se pikërisht gratë e moshës nga 34 deri 40 vjet, janë më të prira të tradhtojnë partnerët e tyre.
Kështu, çdo e pesta grua pranoi se mund të fillonte lidhjen me meshkujt e tjerë, njoftojnë agjencitë.
Gjithashtu, 15 % e meshkujve kanë zbuluar se do t’ia falnin pabesinë partneres, ndërsa këtë do ta bënin 12 % e femrave.
Nëse keni menduar se meshkujt janë ata që tradhtojnë gjithmonë – jeni mashtruar. , janë gratë ato që janë të pabesa dhe më shpesh i tradhtojnë partnerët e tyre, tregon studimi i fundit. Studimi, në të cilin kanë marrë pjesë 3 mijë persona, ka gjetur se pikërisht gratë e moshës nga 34 deri 40 vjet, janë më të prira të tradhtojnë partnerët e tyre.
Kështu, çdo e pesta grua pranoi se mund të fillonte lidhjen me meshkujt e tjerë, njoftojnë agjencitë.
Gjithashtu, 15 % e meshkujve kanë zbuluar se do t’ia falnin pabesinë partneres, ndërsa këtë do ta bënin 12 % e femrave.
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
Re: Femrat tradhtojne me shume se meshkujt..!
Ne te shumten e rasteve na e kalojne meshkujt.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Similar topics
» Ja pse tradhtojnë meshkujt dhe femrat
» Femrat ëndërrojnë më shumë se meshkujt
» Femrat flasin më shumë se meshkujt!
» Kush arsyeton me shume...femrat apo meshkujt?
» Gjerat qe meshkujt urrejne me shume te femrat....
» Femrat ëndërrojnë më shumë se meshkujt
» Femrat flasin më shumë se meshkujt!
» Kush arsyeton me shume...femrat apo meshkujt?
» Gjerat qe meshkujt urrejne me shume te femrat....
Faqja 2 e 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi