Usher në lidhje me Rihannan?
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Usher në lidhje me Rihannan?
Mediumet amerikane spekulojnë se pop yjet, Usher dhe Rihanna kanë filluar të takohen në fshehtësi dhe se mes tyre ka filluar të lindë një romancë e re.
Që të dy ishin pjesmarrës në festivalin e Coachellas në fundjavë dhe ajo që më pak do të mendohej ajo dhe ndodhi – Usher e mori Rihannan në fshehtësi dhe e dërgoi në një hotel të Neë Yorkut.
“Ata vërtet kaluan shumë mirë së bashku për fundjavë dhe kërkuan ta shohin njëri-tjetrin shumë privatisht diku tjetër. Ata e njohin njëri-tjetrin që një kohë të gjatë, por thjeshtë nuk e kanë gjetur momentin e tyre”.
“Ata kanë shkëmbyer disa puthje të gjata pasionante. Definitivisht ekziston diçka mes tyre”, theksoi një burim.
Që të dy ishin pjesmarrës në festivalin e Coachellas në fundjavë dhe ajo që më pak do të mendohej ajo dhe ndodhi – Usher e mori Rihannan në fshehtësi dhe e dërgoi në një hotel të Neë Yorkut.
“Ata vërtet kaluan shumë mirë së bashku për fundjavë dhe kërkuan ta shohin njëri-tjetrin shumë privatisht diku tjetër. Ata e njohin njëri-tjetrin që një kohë të gjatë, por thjeshtë nuk e kanë gjetur momentin e tyre”.
“Ata kanë shkëmbyer disa puthje të gjata pasionante. Definitivisht ekziston diçka mes tyre”, theksoi një burim.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Usher në lidhje me Rihannan?
epo kush esht ai mashkull nuk marroset pas saj?vetem nese esht homoseksual
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Cmendim keni për lidhjet e fshehta? Pse ka lidhje të tilla? Me cfarë syri i shohin të tjerët këto lidhje?
» Cmendim keni për lidhjet e fshehta ??? Pse ka lidhje të tilla? Me cfarë syri i shohin të tjerët këto lidhje??
» Usher e do Middleton në të brendshme
» Rita Ora… zbuloni Rihannan e re
» Dueti me Rihannan, hiti më i madh i Eminemit
» Cmendim keni për lidhjet e fshehta ??? Pse ka lidhje të tilla? Me cfarë syri i shohin të tjerët këto lidhje??
» Usher e do Middleton në të brendshme
» Rita Ora… zbuloni Rihannan e re
» Dueti me Rihannan, hiti më i madh i Eminemit
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi