Fitime të mëdha për bizneset britanike nga dasma mbretërore
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Fitime të mëdha për bizneset britanike nga dasma mbretërore
Dasma mbretërore pritet t’u sjellë fitime të mëdha bizneseve në qendër të Londrës. Mendohet që në Londër këto ditë të ketë gjysëm milioni më tepër vizitorë se zakonisht.
Dyqanet në rrugën e famshme West End pritet të sigurojnë gjysëm milioni stërlina fitime më tepër gjatë 4 ditëve të fundjavës së dasmës. Nëpër rrugë dhe nëpër dyqane janë vendosur flamuj gjigandë, të cilët theksojnë edhe një herë ndjenjën e mirë që mbizotëron mes britanikëve për martesën e Princit William me Kate Middletown, edhe pse ajo nuk vjen nga një familje aristokrate, raporton VoA.
Me rastin e dasmës, dyqanet kanë krijuar ekzibicione të reja dhe shumë të veçanta në vitrinat e tyre. Në to mund të shohësh, manekinë me temën e nuses dhe dhëndërit, torta me shume kate, kurora mbretërore me gurë të çmuar e deri tek makina e nuses, ku në njërën prej tyre shkruhet “Si duket sundimi im”,... si dhe objekte të tjera simbolike, krijime të fantazisë të pasur të britanikëve kur është fjala për familjen mbretërore.
Dyqanet në rrugën e famshme West End pritet të sigurojnë gjysëm milioni stërlina fitime më tepër gjatë 4 ditëve të fundjavës së dasmës. Nëpër rrugë dhe nëpër dyqane janë vendosur flamuj gjigandë, të cilët theksojnë edhe një herë ndjenjën e mirë që mbizotëron mes britanikëve për martesën e Princit William me Kate Middletown, edhe pse ajo nuk vjen nga një familje aristokrate, raporton VoA.
Me rastin e dasmës, dyqanet kanë krijuar ekzibicione të reja dhe shumë të veçanta në vitrinat e tyre. Në to mund të shohësh, manekinë me temën e nuses dhe dhëndërit, torta me shume kate, kurora mbretërore me gurë të çmuar e deri tek makina e nuses, ku në njërën prej tyre shkruhet “Si duket sundimi im”,... si dhe objekte të tjera simbolike, krijime të fantazisë të pasur të britanikëve kur është fjala për familjen mbretërore.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Fitime të mëdha për bizneset britanike nga dasma mbretërore
ehe epo lum punetoret se cfat kane
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Beckham justifikohet për thashethemet e martesës mbretërore
» REXHEP MALA-NJERI I IDEALEVE TË MËDHA,I SAKRIFICAVE TË MËDHA
» Bizneset, të varfëra për investime
» Në SHBA, libri elektronik kalon me fitime atë me letër
» Në mungesë të vizave – humbin bizneset në Kosovë
» REXHEP MALA-NJERI I IDEALEVE TË MËDHA,I SAKRIFICAVE TË MËDHA
» Bizneset, të varfëra për investime
» Në SHBA, libri elektronik kalon me fitime atë me letër
» Në mungesë të vizave – humbin bizneset në Kosovë
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi