Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Në SHBA, libri elektronik kalon me fitime atë me letër People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Në SHBA, libri elektronik kalon me fitime atë me letër People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Në SHBA, libri elektronik kalon me fitime atë me letër

2 posters

Shko poshtë

Në SHBA, libri elektronik kalon me fitime atë me letër Empty Në SHBA, libri elektronik kalon me fitime atë me letër

Mesazh nga Emona Mon 18 Jun 2012 - 4:43

Në SHBA, libri elektronik kalon me fitime atë me letër F1_17libri1339918217

Mesa duket tejkalimi ndodhi. Ose të paktën për momentin, nëse merret parasysh parametri i të ardhurave.

Sipas informacioneve që shkruan John Biggs në blogun TechCrunch, Shoqata e botuesve amerikanë ka paraqitur një raport sipas të cilit në 12 muajt e fundit, në Shtetet e Bashkuara, fitimet nga librat elektronikë kanë kaluar ato të librave me letra dhe kopertinë, transmeton TCH.

Bëhet fjalë për 282 kundrejt 230 milionë dollarë për eBook-un, ndërkohë që një vit më parë shifrat ishin 223 me 220 milionë për librin prej letre.

Librat me kopertinë, ose “hardcover” siç përdoret në gjuhën lokale, janë shtuar me librat për të rritur në tërësi, por shifra më domethënëse është një tjetër: të ardhurat e eBook-ve për fëmijë janë rritur nga 4 milionë dollarë në vitin 2011 në 64 milion këtë vit.

Sipas Biggs, merita për këtë revolucion i takon efektit të një oferte më të larmishme për brezat e rinj dhe një numri më të madh tituj librash në dispozicion për ta./koha/

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Në SHBA, libri elektronik kalon me fitime atë me letër Empty Re: Në SHBA, libri elektronik kalon me fitime atë me letër

Mesazh nga Anakonda Mon 18 Jun 2012 - 5:15

ehe ka ec teknologjia;normale qe do te ece edhe libri pastaj
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time