A keni gjetur veten ndonjëherë duke thënë: "E urrej jetën që po bëj"? Si mund të përjetojë një person ndryshim të vërtetë të jetës? Ndryshim pozitiv?
3 posters
Faqja 1 e 1
A keni gjetur veten ndonjëherë duke thënë: "E urrej jetën që po bëj"? Si mund të përjetojë një person ndryshim të vërtetë të jetës? Ndryshim pozitiv?
Kisha mall të isha e lumtur. Doja të isha një nga njerëzit më të lumtur në tërë botën. Gjithashtu doja jetë me kuptim. Po kërkoja përgjigje për pyetjet:
"Cila jam unë?"
"Pse vallë gjendem këtu?"
"Ku po shkoj?"
Më shumë se kaq, doja gjithashtu të isha e lirë. Doja të isha një nga njerëzit më të lirë në tërë botën. Liri për mua nuk do të thoshte thjesht të bëja atë çfarë doja të bëja--kushdo mund ta bëjë këtë. Për mua, liri do të thoshte të kisha fuqinë për të bërë atë çfarë e dija se duhet të bëja patjetër. Shumica e njerëzve e dinë se çfarë duhet të bëjnë, por nuk e kanë fuqinë për ta bërë.
Kështu që fillova të kërkoja për përgjigje.Edhe pergjigje nuk kisha si mundem ti jap nje shpjegim kesaj qe eshte thene ..
"Cila jam unë?"
"Pse vallë gjendem këtu?"
"Ku po shkoj?"
Më shumë se kaq, doja gjithashtu të isha e lirë. Doja të isha një nga njerëzit më të lirë në tërë botën. Liri për mua nuk do të thoshte thjesht të bëja atë çfarë doja të bëja--kushdo mund ta bëjë këtë. Për mua, liri do të thoshte të kisha fuqinë për të bërë atë çfarë e dija se duhet të bëja patjetër. Shumica e njerëzve e dinë se çfarë duhet të bëjnë, por nuk e kanë fuqinë për ta bërë.
Kështu që fillova të kërkoja për përgjigje.Edhe pergjigje nuk kisha si mundem ti jap nje shpjegim kesaj qe eshte thene ..
Re: A keni gjetur veten ndonjëherë duke thënë: "E urrej jetën që po bëj"? Si mund të përjetojë një person ndryshim të vërtetë të jetës? Ndryshim pozitiv?
shkurt nese nuk di te dalesh nga ky rreth vicioz ateher futi nje te pire se neser do jet dite e re e mund te gjesh nje alternative me te lehte
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
Re: A keni gjetur veten ndonjëherë duke thënë: "E urrej jetën që po bëj"? Si mund të përjetojë një person ndryshim të vërtetë të jetës? Ndryshim pozitiv?
Shume here,dhe jam perpjekur qe ta ndryshoj duke bere gjerat qe me duken te nevojshme,si edhe duke mos pyetur per mentalitetin bqe me rrethon.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» A e keni pyetur ndonjehere veten:Cili eshte qellimi i JETES?", "Jeta ime?","Jeta jote?"
» Si ta kuptoni se keni gjetur dashurinë e vërtetë?
» A e keni ndjere ndonjehere veten te tradhetuar ?
» Cila eshte fjala me e bukur qe keni dhene ose qe keni marre nga nje person.??
» Restaurimi më i shëmtuar që mund të keni parë ndonjëherë
» Si ta kuptoni se keni gjetur dashurinë e vërtetë?
» A e keni ndjere ndonjehere veten te tradhetuar ?
» Cila eshte fjala me e bukur qe keni dhene ose qe keni marre nga nje person.??
» Restaurimi më i shëmtuar që mund të keni parë ndonjëherë
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi