Scherzinger urren lidhjet në distancë
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Scherzinger urren lidhjet në distancë
Nicole Scherzinger ka pranuar se lidhja larg prej të dashurit të saj Lewis Hamilton është e vështirë dhe se nuk do t’ia preferonte askujt këtë eksperiencë.
Krijuesja e hitit “Don’t Hold Your Breath” e cila është në lidhje me ngasësin e Formula 1, Lewis Hamilton, po e ka të vështirë ta mbajë lidhjen në distancë të largët me njeriun që ajo e do. Madje ka raste kur ata nuk shihen me muaj të tërë.
“Më shumë se një muaj është paksa gjatë. Unë nuk i preferoj askujt një lidhje të tillë”, theksoi Scherzinger
Krijuesja e hitit “Don’t Hold Your Breath” e cila është në lidhje me ngasësin e Formula 1, Lewis Hamilton, po e ka të vështirë ta mbajë lidhjen në distancë të largët me njeriun që ajo e do. Madje ka raste kur ata nuk shihen me muaj të tërë.
“Më shumë se një muaj është paksa gjatë. Unë nuk i preferoj askujt një lidhje të tillë”, theksoi Scherzinger
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Scherzinger urren lidhjet në distancë
epo keshtu esht dashuria;madje shum her dashurit ne distanbce kan rezultuar me te vlefshme sesa ato qe jan prane
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Scherzinger, trafikantët i drejtojnë armën në kokë
» Eksperienca kinematografike e Scherzinger
» Pse Adele e urren të atin e saj
» Nicole Scherzinger në rolin e një prostitute
» Zemra e do ndersa arsyeja e urren
» Eksperienca kinematografike e Scherzinger
» Pse Adele e urren të atin e saj
» Nicole Scherzinger në rolin e një prostitute
» Zemra e do ndersa arsyeja e urren
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi