Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Lulzim Basha fiton garen e Tiranes. - Faqe 3 People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Lulzim Basha fiton garen e Tiranes. - Faqe 3 People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lulzim Basha fiton garen e Tiranes.

+13
Maksi
Lolita
Gjeto Gjetani
Yll Qielli
dajti modh
kasperi
Leo_uk
exploreri
bobi 10
Arabela
Docteur
Albert
Єямєℓiиdå
17 posters

Faqja 3 e 3 Previous  1, 2, 3

Shko poshtë

Lulzim Basha fiton garen e Tiranes. - Faqe 3 Empty Lulzim Basha fiton garen e Tiranes.

Mesazh nga Єямєℓiиdå Mon 23 May 2011 - 1:40

First topic message reminder :

Perfundon numerimi, Lulzim Basha fiton garen e Tiranes

U desh te kalojne dy jave qe te perfundoje plotesisht procesi i numerimit te votave per zgjedhjen e kreut te bashkise se Tiranes, Keshillin Bashkiak, kreret e minibashkive dhe keshillat e njesive bashkiake. Duke shenuar procesin me transparent te zhvilluar ndonjehere ne nje proces zgjedhor jo vetem ne Shqiperi por mbare boten, ky proces u permbyll duke numeruar edhe votat e hedhura gabimisht ne kutite per minibashkite.
Fletet e votimit te gjetura ne 125 kuti votimi kane nxjerre fitues kandidatin, Lulzim Basha me 78 vota avantazh ndaj kandidatit te opozites, Edi Rama. Konkretisht, gjate numerimit te fleteve te kontestuara, Basha ka marre 171 vota, ndersa Rama 83.

Keshtu Basha ka ruajtur perfundimisht avantazhin prej 78 votash perballe Rames.

Qamil Xhani
Єямєℓiиdå
Єямєℓiиdå
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 17963
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Muzika, leximi & noti

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Lulzim Basha fiton garen e Tiranes. - Faqe 3 Empty Re: Lulzim Basha fiton garen e Tiranes.

Mesazh nga Durrsaku Fri 27 May 2011 - 6:30

i kemi vuajtur ne kurriz te gjithe korrupsionin e politikaneve prandaj mos ma trego mua te verteten ok
Durrsaku
Durrsaku
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Durres
Postime Postime : 12675
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha Mosha : 47
Hobi Hobi : cigarja

Lulzim Basha fiton garen e Tiranes. - Faqe 3 Empty Re: Lulzim Basha fiton garen e Tiranes.

Mesazh nga Vizitor Fri 27 May 2011 - 6:31

EmoNa shkruajti:Ky Tashi Fitoj Apo Humbi?!

emona per shum rrespekt ama lexoje postimin e dakut ne fillim dhe e kupton a kam ngacmua une ose ofendu dakun dhe mos depato sepse une pram jam per klea fajtor
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Emona Fri 27 May 2011 - 6:34

kushtrimi shkruajti:
EmoNa shkruajti:Ky Tashi Fitoj Apo Humbi?!

emona per shum rrespekt ama lexoje postimin e dakut ne fillim dhe e kupton a kam ngacmua une ose ofendu dakun dhe mos depato sepse une pram jam per klea fajtor

Kushtrim Respektin ndaj teje S'ma mohon njeri.

Un te Pyta tu Ma thuaj Cili eshte Postim te cilin ti e sheh qe eshte ofendus ma thuja edhe mua qe ta kuptoj...Ke e quan tim Ofendim.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mesazh nga Docteur Fri 27 May 2011 - 6:39

Ore ca beni kushtrim rri mar burre se sdika qa eshte bere fare ti pse beni debate kot pa kuptim daku lej vlla tlutem mos bej llafe sja vlen kot
Docteur
Docteur
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Ne Afrike
Postime Postime : 5764
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/05/2011
Hobi Hobi : Ngacmime

Mesazh nga WebMaster Fri 27 May 2011 - 6:40

Ore kushtrimi po i kthehemi edhe njehere asaj qe ka ndodhur me mua edhe me ty sepse ti kete don ..Ore o je vet ai person qe nuk don te kuptosh sepse e din shum mire qe po gabon edhe deshiron te grrycesh me mua ose meriton Ban te perhershem qe mos te hyshe me ne kete forum sepse po ta shpjegoj edhe po ta shpjegojne te gjithe situaten se si eshte edhe si duhet diskutuar ne nje teme ..Un i thashe Emones ne mp analizoj postimet ku ka ofendime ketu pervec Diskutime qe jan bere ore je ne vete ti mbase je mesuar te durojne ata qe ty te vine mbrapa per interese te nje postimi po klea, jo nuk e ul veten per nje forum kushtrim ta kam thene edhe e perseris, ketu jemi te diskutojme edhe nese ke deshire diskuto edhe kupto se qa do te thote te diskutosh jo gjithcka meret personale ne forume kushtrim
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mesazh nga Vizitor Fri 27 May 2011 - 7:06

ti klea me kushtrmin ske pas telashe kur po me qendrimin ton se eke gjithmon me mua sepse une gjithmon i them te vrtetes ok a ti jo se ke miq ty ne forum se i mbron gjithmon po dhe kur ata gabojn dhe nje sqarim kushtrimi ne ket forum ka hy me perkrahen tone dhe kam pas rrespekt nga ti deri jan hy ne forum shok apo miq ty dhe kan pas keqkuptime me mua ather ti ke telashe me mua sepse me kercnohesh me largim nga forumi vetum se une ty nuk te rrespektoj si me heret dhe normal nuk te perulem as per grada as per rrespekt dhe ta dish se un e nuk hy per ty ne forum as per keta provokator po hy per shum miq te mi si ikam kriju qe tre vjet po ti tash me largo nga forumi ama bonu real dhe sqaroje arsyen se une do vazhdoj gjithmon me kondurshtu atyre si me ofendojn
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Durrsaku Fri 27 May 2011 - 7:09

o kushtrim ky fyelli yt ska vrima te jtera qe i bjen po te njejtes vrime lere mer burre kete muhabet e harrojme fare sikur ska ndodhur ok hajt pra mos i ngry vetullat po bo icik gallate ok
Durrsaku
Durrsaku
Legjendë
Legjendë

Mesazh nga Docteur Fri 27 May 2011 - 7:10

Kushtrim respekte man

Doja te thoja eshte gjeja me kot te besh llafe me nje antar tjeter ne forum,sepse njeri acarohet acarohet tjetri dhe ju del emri per keq,prandaj ti normale nuk i pranon qa ka ndodh ne shqiperi qe ju futen ne shpi normale daku ka te drejte sepse dukesh sikur nuk e respekton,o vlla ns ti sje dakort me dakun lere mer thuj po na keni mbajt kaq,si ti 3 vjet ke zene shoqeri si daku nje muaj njesoj eshte edhe ka miq edhe ti,kshu qe rrini te qete sepse ju vetem i beni keq vetes tuaj asgje me shume nuk fitoni

Wolf me respekt per dakun dhe kushtrimin stop budalleqeve politike
Docteur
Docteur
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Mesazh nga Docteur Fri 27 May 2011 - 7:11

Aleks shkruajti:o kushtrim ky fyelli yt ska vrima te jtera qe i bjen po te njejtes vrime lere mer burre kete muhabet e harrojme fare sikur ska ndodhur ok hajt pra mos i ngry vetullat po bo icik gallate ok
celebrate005 celebrate005 dance fundjave sot man brava brava
Docteur
Docteur
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Mesazh nga Durrsaku Fri 27 May 2011 - 7:12

hahahahahaha po pra po tamam
Durrsaku
Durrsaku
Legjendë
Legjendë

Mesazh nga WebMaster Fri 27 May 2011 - 7:14

Kushtrimi degjo klean ketu ne kete forum njoh te gjithe sikur te kam njohur ty edhe kete e din shum mire ti kam lidhje shum te ngushte me Aristogaten Me loliten me Emonen edhe disa te tjere Po te kem rrespekt kam per te gjithe qe te konsideroj te gjithe te njejte gjithmone e kam ber kete ..Me kujtohet qe heren e fundit shprthej lufta tek nje forum tjeter ..Edhe ty te shanin te ofendonin rendshem ku ti sot atyre ju thua miq edhe ju perulesh per nje shoqeri te celbur te atyre e din shum mire se per ke flas ..Klea eshte njeri qe nese gaboj e pranoj ne kete rast Klea nuk po gabon sepse Klea ka dinjitet edhe eci me koken lart gjithmone ..Dua te bej te ditur qe kur kam prishur miqesine me Elhamine qe per mua ishte si vella qe vete ti me ate me futet ne mes mua tek nje dikutim qe kishte lindur tek nje forum tjeter Klea te doli zot ty ste shau as nuk te injoraj edhe kam honger te shamet me te renda per ty edhe e din shum mire qe i kisha te gjithe kunder sepse un te mbroja ty sot vjen me thua klea skam rrespekt per ty as qe e dua rrespektin tend me ...edhe ti e din shum mire kete ..edhe pse nuk don ta dishe edhe se kupton sepse si din vlerat ..Kur Kleas i thua ke miqte e tuaj ketu jan miq sikur te kam pasur ty sepse ti miqesine time e ke hedhur poshte per miqesi te celbur ..Jam tip qe un gjerat ti plas edhe them te drejten si eshte sepse ..Klea eshte kjo qe gjithmone te kam kritikuar jemi zene edhe jemi pajtuar ...Po lojrat e felliqura Kleas si kan Pelqyer asnje ..edhe dua ta bej te ditur se asnje ste njeh me mire se te njoh une kushtrim prandaj Kleas si viktime mos i dil te lutem sepse dua te argetohem edhe nuk dua te merem me kapricot e tuaja qe nuk din te dallosh diskutimin edhe realitetin

Edituar për herë të fundit nga Klea@Love në Fri 27 May 2011 - 7:19, edituar 2 herë gjithsej
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Mesazh nga Vizitor Fri 27 May 2011 - 7:22

po klea me kujtohet miqsia e jon dhe kushtrimi teka brojt ne at forum edin ti mir po te lutem mos akuzo as kon ne ata forum se kushtrimi ende ika rraportet me at person me keq se ti po te them dhe do te them sat jam gjall klea nuk asht e drejt ndaj meje pse une sedi
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga WebMaster Fri 27 May 2011 - 7:23

Ore kushtrim i lexon ato qe kam shkruajtur une i mer vesh ti apo flet kot nganjehere se ti qenke tip i vecante me verte ..Lere tani kete muhabet se do me acarosh kot pastaj do e permbys muhabetin fare pastaj ok
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Mesazh nga exploreri Fri 27 May 2011 - 8:04

Shpreh keqardhje per debatet e pavlera.Politika gjithmone ne Shqiperi ka shkaktuar percarje me nje ide fikse...Sa me i percare te jete nje popull aq me i lehte eshte sundimi dhe pasurimi.Mire politika ka qellime prespektive,po forumet c'qellime kane...? Ore miq, ketu te pelqen rri,s'te pelqen largohesh pa i marre leje askujt dhe pa bere debate,sic kam vepruar dhe une ne disa forume te tjera..Nuk e kuptoi se c'qellim ka debati acarues ne nje forum...?Vlerat sejcili nga vetja i transferon ne forum nepermjet postime dhe temave qe i reklamon dhe jo me debate virtuale ne ajer. Besoi se ''mencuria'' ne virtualitet ka shume pak gjasa qe te ''ngjisi'' ne nje kolektiv virtual.
exploreri
exploreri
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 451
Anëtarësuar Anëtarësuar : 05/03/2011
Mosha Mosha : 43

Mesazh nga Docteur Fri 27 May 2011 - 10:19

Explorer te kam thene qe je njesh man rsp me vjen mire qe jam prape me ty ktu me shkrimet e tua interesante
Docteur
Docteur
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Mesazh nga dajti modh Sat 28 May 2011 - 11:44

ej njerez shikoni sec ben sali hajvoni .. edhe ketu ne forum sjell sherr .eshte mire te zhduket nje ore e me pare ky tradhetar i KOMBIT SHQIPETARE ky moster e ardhur nga shpellat e vicidolit eshte gjynaf ketij njeriu me i thone tropojan ...
Sa per lul bashen e uroj e zente mallkimi atyre femijve qe la jetim me 21 janar
dajti modh
dajti modh
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 17309
Anëtarësuar Anëtarësuar : 19/01/2010

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Faqja 3 e 3 Previous  1, 2, 3

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi